2777
2789
عنوان

کمک لطفا

94 بازدید | 24 پست

خانوما سینه مادرم تمام موهاش زیر پوستی شده و دون دون شده 

هر نقطه ش مثلا ۳ ۴ تا موئه 

و دوتا هم جوش ابسه ای زده 

دلیلش چیه؟ برای شما پیش اومده؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش چرکی منظورته عزیزم ؟ سوزش هم دارن ؟ 

اره گلم جوش چرکی زد سینه راستش و خوب شد 

الان چپی هم زده یکمم عفونت ازش خارج شد 

تمام موهای سینش زیر پوستی شده

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

اگر خوب شده که هیچی یه لحظه ذهنم رفت گفتم نکنه خدایی نکرده زونا باشه ، ولی نمی دونم قشنگم میخواین یه دکتر ببرین نشون بدین انشاالله که چیز خاصی نیست شاید تغییرات خود بدن باشه نگران نباشین ولی به دکتر نشون بدین بهتره گلم بلاخره 

اگر خوب شده که هیچی یه لحظه ذهنم رفت گفتم نکنه خدایی نکرده زونا باشه ، ولی نمی دونم قشنگم میخواین یه ...

خوب میشه و بعد ی مدت اونور تر میزنه 

من خیلی میترسم همش فکرای بد میکنم😞

نه نگران نباش عزیزم یه دکتر برین خیالتون راحت بشه قشنگم 

دعا کن لطفا عزیزم❤️

ن نرفتع  نوبت مامو گرفته

والا من رفتم آنقدر برام داستان درست 

شد که نگو مردم سینه نه کابوس تازه هیج علامتی هم نداشتم قرمزی یا نارنجی نیست سینه ها یا ترشحاتی ازسینه ندارن

والا من رفتم آنقدر برام داستان درست  شد که نگو مردم سینه نه کابوس تازه هیج علامتی هم نداشتم قر ...

ن ترشح ندارن خداروشکر فقط جوش بزرگ زده قبلا یکی زد خوب شد الان باز یکی دیگه زده خالمم همین مشکلو داره 

شما مشکلتون چیبود؟

ن ترشح ندارن خداروشکر فقط جوش بزرگ زده قبلا یکی زد خوب شد الان باز یکی دیگه زده خالمم همین مشکلو دار ...

من هیچی چون سنم بالای ۴۰ سال بود رفتم چکاپ یه مشت کیست و توده پیداشد حالا هم چکاپ شش ماهه دارم