2777
2789
عنوان

این چه صیغه ایه 😑😑 همتونم بهش پایبندین

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 55 پست

تاپیک درسته.اگر بلد باشیم جواب میدیم.در موارد پزشکی نمیشه راحت نظر داد ‌.ولی مادر شوهر اینا همه تجربه دارن تقریبا.در ضمن‌هیچ وقت نفهمیدم چرا عصبانی میشید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی اگر موارد پزشکی و دارویی اطلاعم نداشتم‌به طرف گفتم برات میپرسم و واقعا پرسیدم و جواب دادم بهش.اگر دیده باشم تاپیکی رو

اسی تو تاپیک بقلی میگفتن ی احسان نامی اینجا عضو تو کادر درمان اون از همه چی اطلاع داره از اون بپرس م ...

حتی پزشکم نمیگه من از همه چی اطلاع دادم بعد یه کادر درمان میگه اینو سنگ بزرگ نشونه نزدنه.من خودم کادر درمان بودم ولی بندرت نظر میدم

در ضمن وقتی کلی نظر میدی استارترش ندید میگیرتت و انگار داری با دیوار حرف میزنی یه لایک نمیکنه که یعنی دیدم نظرتو.ادم فقط خواننده باشه بهتره

حتی پزشکم نمیگه من از همه چی اطلاع دادم بعد یه کادر درمان میگه اینو سنگ بزرگ نشونه نزدنه.من خودم کاد ...

من خودم نمی‌شناسمش کاربرا میگفتن هرچی می‌گفت درست بود لابد تجربه داره بازم نمیدونم چی بگم 

[QUOTE=292267529]حتی پزشکم نمیگه من از همه چی اطلاع دادم بعد یه کادر درمان میگه اینو سنگ بزرگ نشونه نزدنه.من خودم کاد ...[/QUOTEنه میگم کسی اگه تجربه داره نظرشو بگه نه اینکه بگه اینکارو بکن اون کارو بکن

گچ برای تاندوم شاید شکستگی بوده

نمیدونم والله مادرش اینجوری گفته

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
در ضمن وقتی کلی نظر میدی استارترش ندید میگیرتت و انگار داری با دیوار حرف میزنی یه لایک نمیکنه که یعن ...

عزیزم یکم اروم باش یکی یکی دارم میخونم جواب میپم دیگه

[QUOTE=292267529]حتی پزشکم نمیگه من از همه چی اطلاع دادم بعد یه کادر درمان میگه اینو سنگ بزرگ نشونه ...

خوب حتما کسی که تجربه داره نبوده اون ساعتی که تاپیک زدی عجیب نیست.مگه چند نفر تو اون.لحظه هستن که یه مشکل خاصو تجربه کرده باشن