2777
2789
سرچی؟ 

سر یچیز خیلی مسخره بحثشون شد

بعد بابام گفت چند سالع به زور خودت تو این خونه موندی موقع دعوا خیلی بد با مامانم صحبت نمیکنه نمیدونم چرا فکر نمیکنه ک قراره هر روز باهم رو در رو شن چجوری میخواد بعدا صورتشو نگا کنه 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد ما زنا مظلومیم موندنمونم بخاطر بچه هاس...بجای اینکه بابات قدردان موندنش بشه میگه بزور موندی؟اخه ...

دقیقا مامانم صبح گریه میکرد میگفت دلم خونه اگه به خاطر شما ها نبود یه دقیقه هم اینجا نمیموندم

میترسم یچیزیش بشه همش تو خودشه خیلی ناراحته کاش منو خواهرم نبودیم بخاطر ما اینقد اذیت نمیشد

دقیقا مامانم صبح گریه میکرد میگفت دلم خونه اگه به خاطر شما ها نبود یه دقیقه هم اینجا نمیموندم میترس ...

این حرفو نگو ما مادرااا عاشق بچه هامونیم اصلا نزار مادرت احساس پشیمونی کنه از موندنش بخاطر شما...فقط دلداریش بده بغلش کن کنارش بشین باهاش گریه کن بزور بخندونش کاراشون بکن اگع میتونی غذا درست کن چای براش ببر فقط نزار گریه کنه...من دارم گریه میکنم وقتی مادرتون تصور میکنم

میدونی اگه دست پیش بگیری خیییلی بهتره از اینکه خودتو صبور نشون بدی؟

من بارها کوتاه امدم هیچی نگفتم بارها بارها 

ولی تا دیروز حرفی زد هرچی تونستم بهش گفتم نه غذاپختم نه بچه هارو نگه داشتم فرستادم باخودش برن بیرون 

شبم امد خونه در قهر کامل بودم صبحم ماشینشو برداشتم امدم خونه مادرم عصر رفتم دنبالش ک ببرمش خونه دیگه عذرخواهی کرد باز امدم خونه مادرم 😁کلا هرچی قانع تر باشی پروتر میشن

این حرفو نگو ما مادرااا عاشق بچه هامونیم اصلا نزار مادرت احساس پشیمونی کنه از موندنش بخاطر شما...فقط ...

اره...کافیه جاییم درد بکنه اون حالش از من بدتر میشه

من یمدت بیمار بودم ولی واقعا اصلا بهش فکر نمیکردم خیلی بیخیال بودم مامانم شبو روز بخاطر من گریه میکرد...

واقعا هر چقدرم حالش بد باشه حق داره هر کار میکنم میبینم بازم نشسته غصه میخوره خیلی ممنون از یه طرفم کلی درس دارم کاش بابام یکم اطرافیانشو درک میکرد 😣

من بارها کوتاه امدم هیچی نگفتم بارها بارها  ولی تا دیروز حرفی زد هرچی تونستم بهش گفتم نه غذاپخ ...

کاش آدما مخصوصا مردا بدونن طرف مقابلشون دل داره میشکنه...واقعا چه فایده ای داره این عذر خواهیا کاش همیشه حواسشون جمع باشه بدونن چی میگن چیکار میکنن نه ک همه چیو خراب کنن و با یه عذر خواهی جمعش کنن بره 

اره...کافیه جاییم درد بکنه اون حالش از من بدتر میشه من یمدت بیمار بودم ولی واقعا اصلا بهش فکر نمیکر ...

آره خیلی درس داری ولی یه چایی ریختن یا بغل کردن زمانی نمیبرع...اگه بابات بهش عشق نمیورزه تو کاری کن که سرشار از محبت بشه من خودمو جای مادرت گزاشتم و اینو گفتم البته باعرض معذرت

من شوهرم مث باباته ولی امیدوارم دخترام زودتر بزرگ شن عاشقانه دوستم داشته باشم والان دارن ولی بزرگ شن باهاشون عشق میکنم

۷و۴و۱سالشونه کوچولوعن هنوز

خدا حفظشون کنه سایتون همیشه بالاسرشون باشه  امیدوارم وقتی بزرگ شدن همونی بشن ک مامانشون میخواد و شما به وجودشون افتخار کنید