2777
2789
عنوان

اگه از غذای کسی مو پیدا کردین

458 بازدید | 41 پست

اگه جایی مهمونی رفتین و از تو غذاش مو دراومد، میدونم خیلیییی چندشه و حالتون بد میشه درک میکنم، ولی خواهش میکنم آروم به یه بهانه ای برید آشپزخونه و بشقاب عوض کنید یا آروم مو رو طوری که بقیه نبینن بردارید اون قسمت رو دست نزنید. به خدا خیلییی بده مو رو از تو بشقاب بکشی بیرون تو دستت بگیری طوری که همه ببینن و حالشون بد بشه.

دیروز یه جا مهمون بودیم‌ طفلک صاحب خونه با اینکه وضع مالی خوبی هم ندارن سنگ تموم گذاشته بود. برای خواهرشوهرم پاگشا گرفته بودن. سالاد و پودینگ و ترامیسو و سوپ و برنج و دو مدل خورشت. بچه کوچیک هم دارن ولی خودش همه رو درست کرده بود. یهو دیدم خواهرشوهرم از داخل سالادی که برا خودش کشیده بود مو کشید بیرون هی مو رو اینور اونور کرد بعد با صدا و غیض بشقاب رو حل داد عقب و دیگه نخورد. همه هم دیدن. بدبخت صاحب خونه قرمز قرمز شده بود. هی گفت ببخشید تو رو خدا. الان بشقاب دیگه میارم. شرمنده ببخشید. خواهرشوهرمم خودشو گرفته بود دوبار زیرلب گفت عیب نداره. تو دلم گفتم اگه عیب نداشت چرا اینطوری بدبختو خجالت زده کردی. هیچکس دیگه به سالاد دست نزد. همه چندششون شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای آره خیلی زشته، بنده خدا گناه داشت🥲

هرچند من اگه تار مو تو بشقاب هم نباشه ولی موقع غذا چشمم بخوره حالم بد میشه

اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.  

زن دایی منم برامون آش نذری آورد توش مو بود چیزی نگفتیم.🥴🥴ولی خیلی حال بهم زنه اما خب نباید به روشون میاورد.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
زن دایی منم برامون آش نذری آورد توش مو بود چیزی نگفتیم.🥴🥴ولی خیلی حال بهم زنه اما خب نباید به روشو ...

آره دیگه. خب کسی روانی نیست که این همه هزینه کنه، زحمت بکشه بعد عمدا مو بندازه توش حال همه بد شه که. افتاده دیگه. اینکه خجالت زده اش کنی خستگیشو میزاره بمونه به جونش

چقدر دلم برای اون بنده خدا سوخت اینهمه زحمت کشیده بوده خواهرشوهرت ایرادشو نباید بزرگ می‌کرد.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹