2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دو هفتس

اول بی حالی 

تب و لرز

سر درد شدید

بیحالی و سر درد و تب و لرز یک هفته 

ولی سرفه من دو هفتس سرفه میزنم

دو بار هم دکتر رفتم 

باز بدنا فرق داره 

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟
من دو هفتس اول بی حالی  تب و لرز سر درد شدید بیحالی و سر درد و تب و لرز یک هفته  ولی ...

منم یکم کوفتگی بدن دارم ؛ بیشتر گرفتگی صدا و گلودرد داره اذیتم میکنه ؛ صدام در نمیاد اصلا خیلی بده 

لطفا خود درمانی نکن مثل دمنوشا و نمیدونم چار تخمه  ممکنه الرژی داشته باشی وبد تر بشی فقط اب ...

اصلا هیچی جواب نمیده ؛ دیشب لیمو عسل و اب ولرم خوردم اصلا جواب نداد ؛ میرم دکتر شب 

منم یکم کوفتگی بدن دارم ؛ بیشتر گرفتگی صدا و گلودرد داره اذیتم میکنه ؛ صدام در نمیاد اصلا خیلی بده&n ...

خیلی مزخرفه من ک جوریربینیم و گلوم درد میکرد و گرفته بود نفسم بالا نمیومد مامانم ی روز اسپند دود کرد وای ینی اشکم درومد از این ک نمیتونستم نفس بکشم 

اصلا هیچی جواب نمیده ؛ دیشب لیمو عسل و اب ولرم خوردم اصلا جواب نداد ؛ میرم دکتر شب 

اون اوکیه 

مثلا چار تخمه

گل کفته

گل پونه دمنوش اینا و هزار تا چیز دیگ من. قبب عید مریض شدم نگو الرژی هم دارم بعد اینارو خوردم چشمت روز بد نبینه. یک ماه خدا شر شاهد یک ماه من مریض بودم اخرش انقد ازمایش اینا دادم دکتر گف ارژی داشتی. ب فلان ویز و خوردی بد تر شدی بخدا دو روز نخوردم خوب شدم😂

اون اوکیه  مثلا چار تخمه گل کفته گل پونه دمنوش اینا و هزار تا چیز دیگ من. قبب عید مریض شدم ن ...

منم دیروز فک میکردم حساسیت فصلیه ؛ شایدم هست چون گوشامم میخواره