banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6886 عنوان از دولت عشق 85 بازدید | 3 پست کیا کتاب از دولت عشق رو خوندن؟ در مورد مسائل عشق هایی که این روزا سر زبوناس نیست. خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!! 1402/03/02 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر_شوهر_مریم_مقدس عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 10242 من خوندمدرمورد فرشته هاست این کاربری واگذار شده ✌️
banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6886 من خوندم درمورد فرشته هاست فصل اولش که گروهی برا هم دعا می کنیمو خییلی دوست دارم،، واقعا آرامش بخشه مخصوصا وقتی عملی اجراش می کنیم این فصل رو 😍 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
مادر_شوهر_مریم_مقدس عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 10242 فصل اولش که گروهی برا هم دعا می کنیمو خییلی دوست دارم،، واقعا آرامش بخشه مخصوصا وقتی عملی اجراش می ک ... 😍😍😍💚💚💚 این کاربری واگذار شده ✌️