2777
2789
عنوان

باردارا🤩🤩🤩🤩

190 بازدید | 35 پست

سلام خانما ی سوال داشتم به نظرتون من چیکارکنم اصلا میلم به غذا نمیکشه حالت تهوع اصلا ندارم فقط بی اشتهام در طول روز یک وعده اونم به زور میخورم چیکارکنم به نظرتون برای بچه بده ؟

برا بچه بد نیست 

بدن خودت را ضعیف و فرسوده می‌کنی 

به زور حتما همه چی بخور 

من خودم باردارم دلم هیچی نمیخواد اما به زور سر ساعت غذا میخورم 

دوستم گفت جاریش شیر نمیخورده الان دندان هایش همه دارن پودر میشن فکر بدن خودت باش 

هر چی نخوری بچه از بدنت میکشه

چند هفته عزیزم من از 6 تا 11 اینجوری بودم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا بچه بد نیست  بدن خودت را ضعیف و فرسوده می‌کنی  به زور حتما همه چی بخور  من خود ...

دقیقا شیر خیلی مهمه 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
برا بچه بد نیست  بدن خودت را ضعیف و فرسوده می‌کنی  به زور حتما همه چی بخور  من خود ...

از صبح که از دامشگاه اومدم خوابیدم تا الان هیچی نخوردم فشارمم پایینه سمته یخچال میرم خوشم نمیاد غذابخورم

دیگه بدتر ما ک میایم بخوریم ومیاریم بالا ک نیس همین دیگه زورکی باید خورد ناز کردن نداره منظورم برا غ ...

اصلا خودم که خوشم نمیاد بپزم اگه بپزنم نمیتونم بخورم انگار همیشه ده کیلو غذاخوردم

غذا چی میلت میکشه

راستش نه زیاد بهترین غذا ها که قبلا عاشقشون بودم الان نه بیشتر میوه .موز یکم آجیل. ولی غذا حتما می خورم ولی زیاد نه.کلا چیزی هوس نمی کنم ولی سعی کن بخوری در حد چند قاشق