2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد چی بوده؟

همه گیر دادن که سایت پره بچه ست من نمیدونم فقط باید تاپیکای خیانت و مادر شوهر خواهر شوهری باشه تا خوششون بیاد؟؟ 

ادمایی که به اندازه شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید:)
چرا ادامه بدید ول کنید دیگه دلتون تعلیق نخواد

به جزمدرسه اییا و تایپکای مادرشوهر و خواهر شوهر و خیانت و اینا یه سریام کلا برا خودشونن میگن حوصلمون سر رفته چیکار کنیم چیکار نکنیم عه این تایپک گذاشت برم گزارش بزنم بترکه  رو مخا

به جزمدرسه اییا و تایپکای مادرشوهر و خواهر شوهر و خیانت و اینا یه سریام کلا برا خودشونن میگن حوصلمون ...

ی چیزیم هست اینکه اونایی که ادعای عاقل و بالغ بودن داشتن ی ساعت خونه زندگیشونو ول کرده بودن داشتن هی به این و اون ریپ میزدن

من واقعا دیگ میمونم چی بگم

هر روز یکی هست که بگه واااای چقد نی نی سایت فلان شده

شده ک شده دوست نداری جمع کن برو😑

بعضیا خیلی بد جواب دادن باعث شد دعوا بشه ولی خدایی حق بدید من خودم چند وقتی میدیدم اینجور تاپیکارو چیزی نمیگفتم ولی دیگه میبینم ول کن نیستن

اینا همونایین که از دعوا با شوهر یا مادرشوهرشون تموم شدن زورشون نرسیده اومدن بریزن سر ما بدبختا تو ذهن خودشم میگه بابا کی چی میدونه من کیم بزار ی چیزی پرت کنم وسط

هی هم تاپیک میزنن در این مورد، روش جدیده لابد

چی دادید که نمیتونید بگیرید آدم نشسته ها پشت این گوشی! 

ی چیزیم هست اینکه اونایی که ادعای عاقل و بالغ بودن داشتن ی ساعت خونه زندگیشونو ول کرده بودن داشتن هی ...

من اصن بحثم نیست که چرا نینی سایت اینطوری شده 

قانون سایت 16 سال به بالاعه کسی حق نداره چیزی بگه ناراحتن نیان اینجا ولی این که هرچی میشع رو با جمله (یکی10 سالشه به بلوغ فکری رسیده و یکی50 سالشه نرسیده) ماسمالی میکنن رو اعصابه 

این جمله از پایه و اساس بی محتوا و اشتباهه

حرف شما کاملا صحیح هستش من بخاطراون جمله این تایپکو زدم