2789
عنوان

پس کو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارسال اینموقع تو حال الان تو بودم

جگرگوشه ام علائم داشت

نمیتونست درست حرف بزنه.اصلاً متوجه سوالام و حرفام نمیشد

بدجوری کتکم میزد و چنگ مینداخت و از همه چی میترسید..کلی علائم دیگه هم داشت که هروقت میزدم تو گوگل اسم اون اختلال لعنتی رو میاوورد.دنیام تیره و تار بود.کلی کلینیک بردم.یکیش میگفت بیش حسی داره.یکیش میگفت اختلال توجه داره،یکیش میگفت ... داره

حتی به خودکشی هم فکر میکردم و بعدش بخاطر بچم در جا پشیمون میشدم.یکی دو جلسه کاردرمانی بردم.دیدم مثل یه حیوان با بچه برخورد میکنن.

اواخر تیرماه بود که خدا معجزه اش رو نشونم داد و یکی تو همین نی نی سایت دکتر ولا موسوی رو بهم معرفی کرد

ایشون گفتن اول تلویزیون کلاً جمع کن و گوشی بهش نده.کتاب و اسباب بازی موزیکال و صوت و تصویر هما قطع بشه و کاردرمانی و گفتاردرمانی رو کنسل کن

منم به حرف ایشون گوش دادم بعد از قطع دیجیتال و قطع کار و گفتاردرمانی روز به روز بچم پیشرفت کرد.الان نزدیکه یکسال از اونروزا میگذره و پسرم دیگه هیچ مشکلی تو گفتار و درک و ... نداره و کاملاً عادیه

یه سری ویس هم دادن گوش دادم و عمل کردم و جگرگوشه ام نجات پیدا کرد و خوب شد

دیگه منتظره چیکار کنم براش منکه نماز نمیخوندم یه ماهه دارم میخونم هر شب قران میخونم ب خدا قول دادم ب ...

صبور باش میدونم سخته با پوست و استخونم درکت میکنم فقط صبر کن منم از اینجا براش کلی دعا کردم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
پارسال اینموقع تو حال الان تو بودم جگرگوشه ام علائم داشت نمیتونست درست حرف بزنه.اصلاً متوجه سوالام ...

میشه خدا اونروزی رو برا منم بیاره که بخدا بچم علائمی از این کوفتی نداره منم ب خودکشی فکر میکنم اما یه دختر بزرگتر دارم دلم برا اون میسوزه میگم اگه بچم اینجوری باشه مسولیتش میفته رو دوش دخترم  نه میتونم زنده بمونم نه بمیرم

میشه خدا اونروزی رو برا منم بیاره که بخدا بچم علائمی از این کوفتی نداره منم ب خودکشی فکر میکنم اما ی ...

ببین پسرت خوب میشه

اگه میخوای شماره دکتر موسوی رو بدم تو واتساپ بهش پیام بده

خودش انگلیسه و آنلاین جواب میده

خیالت از خوب شدن بچت راحت باشه

پسر من همه علائم که تو گوگل نوشته رو داشت.ولی همش رفع شدبا این روش

اگه خواستی درخواست دوستی بده

صبور باش میدونم سخته با پوست و استخونم درکت میکنم فقط صبر کن منم از اینجا براش کلی دعا کردم

تو رو خدا همه دعا کنن خدا که صدای منو نمیشنوه شاید صدای شما رو شنید و بچم خوب شده 

اگه خدای نکرده بچه ات مریضه 

باید بهت بگم

به مرگ تدریجی خوش امدی😔

باید بگم یه عمر حسرت رو باید با تک تک سلولهات درک کنی😔

اینو من میگم که ۱۳ ساله بچه مریض دارم

لطفا در مورد مریضی بچه ام نپرسید

با هر بار گفتنش هزار بار میمیرم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
خدا همیشه واسه امتحان دست میزاره روی عزیز ترین چیزایی که داری 

کسی که اینکارو میکنه رو چجوری باید دوست داشت من یکی یه چی به بچم میگفت میمیردم چرا خدا منو با بچم امتحان میکنه اخه از صبح ساعت هفت و نیم بیدار شدم هنوز یه ذره آب و غذا نخوردم روزام داره وحشتناک میگذره

اگه خدای نکرده بچه ات مریضه  باید بهت بگم به مرگ تدریجی خوش امدی😔 باید بگم یه عمر حسرت رو ب ...

دعا کن تورو خداااا دعا کن پسرم سالم باشه بجاش من دست و پاهام قطع بشه

دعا کن تورو خداااا دعا کن پسرم سالم باشه بجاش من دست و پاهام قطع بشه

انشالله که خدا دلت رو شاد کنه 

و گل پسرت سالم سالم باشه❤

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘