2789
عنوان

پس کو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 47 پست
خب مگه چی شده؟

پسرم تا یه ماه پیش صحیح و سالم چقد شاد و خوشحال بودم پول دنیا برام مهم نبود چقد دعا میکردم چقد تشکر میکردم ازش شکرش میکردم میگفتم قدر نعمتی ک بم دادی رو میدونم در عوض تشکرام پسرم دیگه حرف نمیزنه مشکوکم ب اوتیسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یه چیزی نظرمو جلب کرده اینکه این همه تفاوت بین زندگی ها رو بعدا چطور میخواد جواب بده  ...

عزیزم تو داری زندگی بقیه رو از بیرون میبینی فک میکنی گل و بلبله حالا یه روز خودتو بزار جای اونا ممکنه هزار تا مشکل بدتر از تو داشته باشن نمیان بگن که 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
عزیزم تو داری زندگی بقیه رو از بیرون میبینی فک میکنی گل و بلبله حالا یه روز خودتو بزار جای اونا ممکن ...

هیچ مشکلی بدتر از ناراحتی بچه ادم نیست من هزاران بار ب خدا گفتم هر کاری میخوای بکن ولی بچه هام سالم بشن دوتا دست و دوتا پام فلج بشن ولی بچه ها حالشون خوب باشه

پسرم تا یه ماه پیش صحیح و سالم چقد شاد و خوشحال بودم پول دنیا برام مهم نبود چقد دعا میکردم چقد تشکر ...

دریغ نکن از معجزه خدا اینا امتحانه مطمین باش حال پسرت خوب میشه  خدا منتظره بری در خونشو بزنی مطمین چنان برات معجزه میکنه که خودتم نمیدونی چیشد که حال پسرت خوب شد نذر کن براش

خدا هر کسی رو یه جور امتحان میکنه

امیدوارم از امتحانامون سربلند بیرون بیایم

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
وای حالا هیچ معلوم نیست اوتیسم داره یا نه خودت یه برداشتی کردی ببین بعضی مادرا بچه هاشون بیماری متاب ...

فرقی نداره بچت چه ناراحتی داشته باشه وقتی میبینی خوب نیست دنیات خراب میشه دارم همه ی اینا رو با خون گریه کردن مینویسم

دریغ نکن از معجزه خدا اینا امتحانه مطمین باش حال پسرت خوب میشه  خدا منتظره بری در خونشو بزنی مط ...

دیگه منتظره چیکار کنم براش منکه نماز نمیخوندم یه ماهه دارم میخونم هر شب قران میخونم ب خدا قول دادم بچم خوب باشه همیشه قران و نماز بخونم قول دادم بنده ی خوبش باشم هر ثانیم دارم اسمشو میارم چرا پس نمیشنوه چرا نمیبینه

دیگه بدتر از این چیه 

خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال اگه بچت جلو چشمت  .... هیچی ولش کن اونچیزی که  مامان من تجربه کرد واسه داداشم صبر خدایی میخواست