2777
2789
عنوان

کادر درمان

90 بازدید | 12 پست

کسی هست؟ 

چتد تا سوال دارم.

از کسایی که کادر درمان نیستن ولی اطلاعاتی دارن ممنون میشم جواب بدن.

جهاد دانشگاهی شهرمون یه دوره یک ساله آموزش کمک پرستاری برگزارمیکنه

۱۰ میلیون هزینشه

میخواستم بدونم ارزش داره برم ثبتنام کنم؟

وظایف کمک پرستار چیه؟

حقوق کمک پرستار چقدره امسال؟

کمک پرستارها استخدام رسمی میشن یا قراردادی؟ 

توروخدا هر اطلاعاتی دارید بدید

خیلی مهمه برام

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمک پرستارهای بخش ما فقط علایم حیاتی رو چک میکنن و راند ملحفه .کارشون سبکه حقوقشون بد نیست استخدام ر ...

حقوقشون بد نیست

یعنی چقدر؟

حقوق اداره کار میگیرن؟؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

دیروز گفتم کمک پرستار کارش انجام خدمات برای بیماران است یعنی کارهای خدماتی که خود پرستار انجام نمیده کمک پرستار باید انجام بده کلا کار کمک پرستار انجام امور خدماتی به بیماران است

کاربر آقا
کمک پرستارهای بخش ما فقط علایم حیاتی رو چک میکنن و راند ملحفه .کارشون سبکه حقوقشون بد نیست استخدام ر ...

ببخشید میشه لطفا بگید کدوم شهر هستین؟

یا حداقل کدوم استان؟

دیروز گفتم کمک پرستار کارش انجام خدمات برای بیماران است یعنی کارهای خدماتی که خود پرستار انجام نمیده ...

شما همونی هستی ک گفتین برادرتون کمک پرستار هستن؟

خیر من خانومم پرستاره

ببخشید بتظر شما ارزش داره من برم دنبال کار کمک پرستاری؟

۳۴ سالمه

باید اول بتونید قولی برای استخدام بگیرید وگرنه خیلی ها مدرک دارند و استخدام نشدند

آهااا

ممنونم از پاسخگوییتون

لطف کردین 

عزیزم ببخشید 

بیماری که میره تو کما و بعد پزشک قطع امید میکنه و دستگاه ها رو جدا میکنن ممکنه وقتی دستگاه رو جدا کردن بیمار برگرده؟ 

خیلی ذهنم درگیره 

میگن ممکنه همچین اتفاقی برام بیفته و برگردم درحالی که دکتر فکر کرده من مردم فوتم رو تایید کنه و منو دفن کنن😭

شاید مسخره به نظر برسه ولی واقعا ذهنم رو خیلی درگیر کرده وسواس فکری شدید دارم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید