at78 مدیر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 5716 عنوان نوستالژی🌱 | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست خاطره بازی کنیم با برنامه های بچگیمون 🌱زود بگو حالا دست کی بالا بستنیا بستنیا 🍦منگول گوش میرزا منم گوش میکنم و حرف میزنم 💔یک و یک و یک السون دو و دو و دو ولسون سه تا میشیم با نادون😁 1402/03/02 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 43097 خاله ریزه وقاشق سحرآمیز آنه شرلی جودی ابوت سطل جادویی ی آقایی بودشبکه دوبعدازظهراکاردستی یادمیداد مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
at78 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 5716 خاله ریزه وقاشق سحرآمیز آنه شرلی جودی ابوت سطل جادویی ی آقایی بودشبکه دوبعدازظهراکاردستی یادمیداد وای من برادرم عاشق رد پای آبی بود و ویکی وایکینگ الان هم دیدم ویکی وایکینگ رو میذارن ولی جدیدش رو آنه شرلی هم که خوراک خودم بود
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 43097 جزیره ناشناخته هیچوقت دوباره تلویزیون ندیدم بزارتش برای دسته هشتادیا و نودیا 🥺 یادم نیس کدوم برنامه بودولی برنامه کودکای دوره خودمونوبیشتردوس داشتم حناوهایدی وبچه های کوه آلپ من چقدبرادنی قصه خوردم که دیگه نمیتونه راه بره مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
at78 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 5716 یادم نیس کدوم برنامه بودولی برنامه کودکای دوره خودمونوبیشتردوس داشتم حناوهایدی وبچه های کوه آلپ من چ ... سرندیپیتی رو میگم وای منم چقدر نگران دنی بودم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 43097 سرندیپیتی رو میگم وای منم چقدر نگران دنی بودم یادم اومدای کاش اون روزابرگرده دغدغه هام فقط همین چیزابودن ولی الان هوووووووووف مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
at78 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 5716 یادم اومدای کاش اون روزابرگرده دغدغه هام فقط همین چیزابودن ولی الان هوووووووووف من انمیشن رو هنوز هم میبینم ولی با اینکه کارتون های الان قشنگتر هستن و با کیفیت ولی من هنوز کارتون های خودمون رو میخوام