2777
2789
عنوان

نوستالژی🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست

خاله ریزه وقاشق سحرآمیز آنه شرلی جودی ابوت سطل جادویی ی آقایی بودشبکه دوبعدازظهراکاردستی یادمیداد

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

خاله ریزه وقاشق سحرآمیز آنه شرلی جودی ابوت سطل جادویی ی آقایی بودشبکه دوبعدازظهراکاردستی یادمیداد

وای من برادرم عاشق رد پای آبی بود و ویکی وایکینگ الان هم دیدم ویکی وایکینگ رو میذارن ولی جدیدش رو آنه شرلی هم که خوراک خودم بود  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جزیره ناشناخته هیچوقت دوباره تلویزیون ندیدم بزارتش برای دسته هشتادیا و نودیا 🥺 

یادم نیس کدوم برنامه بودولی برنامه کودکای دوره خودمونوبیشتردوس داشتم حناوهایدی وبچه های کوه آلپ من چقدبرادنی قصه خوردم که دیگه نمیتونه راه بره

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

یادم نیس کدوم برنامه بودولی برنامه کودکای دوره خودمونوبیشتردوس داشتم حناوهایدی وبچه های کوه آلپ من چ ...

سرندیپیتی رو میگم وای منم چقدر نگران دنی بودم 

سرندیپیتی رو میگم وای منم چقدر نگران دنی بودم 

یادم اومدای کاش اون روزابرگرده دغدغه هام فقط همین چیزابودن ولی الان هوووووووووف

یادم اومدای کاش اون روزابرگرده دغدغه هام فقط همین چیزابودن ولی الان هوووووووووف

من انمیشن رو هنوز هم میبینم ولی با اینکه کارتون های الان قشنگتر هستن و با کیفیت ولی من هنوز کارتون های خودمون رو میخوام

2791
2779
2792