2777
2789
عنوان

نوستالژی🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست

خاله ریزه وقاشق سحرآمیز آنه شرلی جودی ابوت سطل جادویی ی آقایی بودشبکه دوبعدازظهراکاردستی یادمیداد

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

خاله ریزه وقاشق سحرآمیز آنه شرلی جودی ابوت سطل جادویی ی آقایی بودشبکه دوبعدازظهراکاردستی یادمیداد

وای من برادرم عاشق رد پای آبی بود و ویکی وایکینگ الان هم دیدم ویکی وایکینگ رو میذارن ولی جدیدش رو آنه شرلی هم که خوراک خودم بود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جزیره ناشناخته هیچوقت دوباره تلویزیون ندیدم بزارتش برای دسته هشتادیا و نودیا 🥺 

یادم نیس کدوم برنامه بودولی برنامه کودکای دوره خودمونوبیشتردوس داشتم حناوهایدی وبچه های کوه آلپ من چقدبرادنی قصه خوردم که دیگه نمیتونه راه بره

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

یادم نیس کدوم برنامه بودولی برنامه کودکای دوره خودمونوبیشتردوس داشتم حناوهایدی وبچه های کوه آلپ من چ ...

سرندیپیتی رو میگم وای منم چقدر نگران دنی بودم 

سرندیپیتی رو میگم وای منم چقدر نگران دنی بودم 

یادم اومدای کاش اون روزابرگرده دغدغه هام فقط همین چیزابودن ولی الان هوووووووووف

یادم اومدای کاش اون روزابرگرده دغدغه هام فقط همین چیزابودن ولی الان هوووووووووف

من انمیشن رو هنوز هم میبینم ولی با اینکه کارتون های الان قشنگتر هستن و با کیفیت ولی من هنوز کارتون های خودمون رو میخوام