هفته پیش یه کیف چرم شیک براش کادو دادم اونم امروز صبح یه بسته کادو آورد رفت باز کردم دیدم یه ماشین بازی برا پسرم خریده و یه کمبرند مردونه برا من چیزی نیورده بود شما بودین ناراحت میشدین
مادرشوهر من خیلی باحاله...من سرکار میرم و کادو براش میخرم به بقیه میگه اینو فلانی(اسم شوهرمو)خریده حالا برعکس جاریم خونه داره اون یه چیزی بیاره به بقیه میگه اینو فلانی( اسم جاریم ) خریده...اونوقت من
حالا در صورتی که خدایی چیزی خودم دوست داشته باشم بخرم با پول خودم میخرم
اره کارش خیلی بد بود ما اول برا عروس میخریم بعد داداشمون و بچشون ... مادرشوهر و پدرشوهرمم چند وقت پیش رفته بودن سفر کادوها مال من بهتر و گرونتر بود از مال شوهرم و بچم ...
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
متاسفانه بعضی مادرشوهرا براین باورن کادوی عروس میخره به گفته پسرشونه که عروس میخره ....عروس خودش به ...
دقیقاااااااااااااااااا بانظراین خانوم موافقم من یه وقتایی خودمو میکشم که شوهرم یه کارایی کنه براشون ووقتی میکته شوهرم اونام فک میکنن پسرشون کرده تازه به من نیشخندم میزنن این ادمو بدتراتیش میزنه
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️