2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی ،ماه اول

227 بازدید | 20 پست

تقریبا یکماه از شروع درمان بیش فعالی میگذره تو این مدت رفتارای دخترم کلی فرق کرده ، منظم تر شده ، تمرکزش بیشتر شده ، نقاشیاش بهتر شده ، میتونم بگم کم کم داره متناسب با سنش رفتار میکنه .

دیروز دکتر دوز داروهاشو تغییر داد. استراتین ده که روزی دو بار میخورد ،شد استراتین ۱۸ روزی یبار ، دیسپریدون هم همون یدونه شبها 

از عوارض داروها بگم ،هیچی ! واقعا هیچی خداروشکر 

تو این مدت موقع غذا خوردن دیگه پا نمیشه بره یه دور بزنه برگرده ،میشینه تا اخر غذاشو میخوره😍 و احساس میکنم کمی وزن کرفته 

شکر خدا

لذت میبرم از وجود مادرای اگاهی که اگه مشکلی ببینن به جای انکارش میپذیرن و حل میکنن نه خودشون رو عذاب میذن نه بچه رو 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام همچنان دارو میدین ؟؟

راضی هستین ؟

دخترتون چند سالشه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دقیقا نمیدونم ، اما احساس میکنم ارثیه 

سلام گلم.‌پسر من ۹سالست و تشخیص معلمش بیش فعالی و عدم تمرکزه.صبح  روانپزشک بودیم‌ شرح حال گرفتن و تست هوش. تست هوشش خوب بود‌ . ازمایش نوشتن براش. مرحله ی بعدش چیه؟؟ شما چه متخصصی بردید؟    رفتاراش واقعااا داره روانیمون میکنه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

رفتم علایم دخترتون رو خوندم.پسر ۹ساله ی من علایم بیشتر و شدید تری داره. خیلی خیلی شدید تر.زندگی مون رو مختل کرده.بغیر از اون علایم، پرخاشگریو دست بزن،رییس بازی قلدر بازی و کتک کاری شدید و...        یک کلام بگم...از زندگی ناامیدم کرده.‌کارم شده فقط گریه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم لینک گروه میفرستی لطفا

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام گلم.‌پسر من ۹سالست و تشخیص معلمش بیش فعالی و عدم تمرکزه.صبح  روانپزشک بودیم‌ شرح حال گرفتن ...

من آزمایش نبردم ، یه تست هست که نقشه مغزی گرفته میشه از بچه ، تو همون تست مشخص میشه که بچه اصلا بیمار هست یا نه ،یا اصلا نیاز به دارو داره یا نه .

رفتم علایم دخترتون رو خوندم.پسر ۹ساله ی من علایم بیشتر و شدید تری داره. خیلی خیلی شدید تر.زندگی مون ...

کارت نشه گریه ،پیش یه متخصص حرفه ای ببر ، درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن تا لینک یه گروه تلگرامی بیش فعالین برات بفرستم.میتونی سوالاتتو بپرسی از تجربه بقیه استفاده کنی و دکترهایی که میتونن کمکت کنن رو‌ بهت پیشنهاد میدن و خیلی چیزای دیگه.بنظر من هرکسی که تو خونوادش بیش فعال داره چه کنشگر چه عدم تمرکز باید تو این گروه عضو باشه

من آزمایش نبردم ، یه تست هست که نقشه مغزی گرفته میشه از بچه ، تو همون تست مشخص میشه که بچه اصلا بیما ...

گلم‌ کدوم متخصص چنین تستی میگیره؟ 

کارت نشه گریه ،پیش یه متخصص حرفه ای ببر ، درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن تا لینک یه گروه تلگرامی بی ...

قبول کردم گلم.یک دنیا تشکر💙💙💙