2821
2789
عنوان

تولدم نزدیکه:)

63 بازدید | 14 پست

چیکار کنم بنظرتون 

دوست پایه نزدیکم نیس بیاد تولدم 

بقیه بچه ها هم نمیان 

میخواستم خانواده هارو دعوت کنم...ولی مامانم مختلفه میگه خانواده باباتو دعوت نکن:) 

چیکار کنم،،،

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

خانوادگی جشن بگیرید 

منظورم فقط خانواده خودتونه.تولدتون هم پیشاپیش مبارک💜

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
خانوادگی جشن بگیرید  منظورم فقط خانواده خودتونه.تولدتون هم پیشاپیش مبارک💜

آخه خانواده پایه ای ندارم اصلا 

پارسال همینجوری گرفتم شب فقط گریه کردم 

مرسی قشنگم♥️

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه خانواده پایه ای ندارم اصلا  پارسال همینجوری گرفتم شب فقط گریه کردم  مرسی قشنگم♥️

خب فامیل رو دعوت کن 

به حرف مامانت گوش نده🙃

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
خب فامیل رو دعوت کن  به حرف مامانت گوش نده🙃

بابام پایس میگه دعوت کنیم هم دور هم باشیم هم جشن میگیریم تولد رو 

برنامه ریزی کن با خانواده برید بیرون  بلیت سینما بگیر برید شهربازی در اخرم فست فودی😅 پیشاپیش ...

اصلا اهل این کارا نیستن...

همش غر میزنن 

بدتر کوفتم میشه 

مرسی قشنگم🙂🌙❤️

بابام پایس میگه دعوت کنیم هم دور هم باشیم هم جشن میگیریم تولد رو 

خب پس زنگ بزن دعوت کن 

مامانت شاید اول ی کم غربزنه ولی بعدش مجبوره قبول کنه 

خب پس زنگ بزن دعوت کن  مامانت شاید اول ی کم غربزنه ولی بعدش مجبوره قبول کنه

غر که نمیزنه 

میگه فامیل های بابات بیان میگن دعوت کردیم کادو بگیریم ازشون😐من بدبخت اصلا به اون قضیه دقت هم نکردم 

غر که نمیزنه  میگه فامیل های بابات بیان میگن دعوت کردیم کادو بگیریم ازشون😐من بدبخت اصلا به او ...

خب بالعرض ک شما خواستید کادو بگیرید مگه چیز بدیه 

اونا هم تولد بگیرن شما میرید کادو می‌برید دیگه جبران میشه

خب بالعرض ک شما خواستید کادو بگیرید مگه چیز بدیه  اونا هم تولد بگیرن شما میرید کادو می‌برید دی ...

اره دگ 

مثلا فامیل ما دوتا بچه داره میگه یه کادو برای تو میارن 

تو باید بری دوتا بدی:/ 

چون بچه هایش تو یه ماه بدنیا اومدن دوقلو نیستن ولی 

اصلا اهل این کارا نیستن... همش غر میزنن  بدتر کوفتم میشه  مرسی قشنگم🙂🌙❤️

اشکال نداره 

به نظرم برو آتلیه با تم تولد عکس بگیر با مادر هم بگیر جالب میشه، تولد ۹ سالگیم این کارو کردم عکسای بامزه ای شدن  

با خانواده هم یه تولد کوچولو بگیر 

اره دگ  مثلا فامیل ما دوتا بچه داره میگه یه کادو برای تو میارن  تو باید بری دوتا بدی:/&n ...

ای بابا 

مامان شما هم فکر کنم مثل من ی مقدار حسابگره🤦‍♀️

ای بابا  مامان شما هم فکر کنم مثل من ی مقدار حسابگره🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣

اشکال نداره  به نظرم برو آتلیه با تم تولد عکس بگیر با مادر هم بگیر جالب میشه، تولد ۹ سالگیم ای ...

مرسی عزیزم فکر خوبیه❤️🙂