2821
2789
عنوان

سوال

69 بازدید | 16 پست

بچه ها من پنج ساله یه جایی کار می کنم. درست و سر موقع حقوق نمی ده. هی حقوقو تیکه تیکه می ده و من می خوام بیام بیرون از اونجا. الان هنوز حقوق ماه قبلو نداده. هی قهر می کنم که نرم. زنگ می زنه می گه بیا. نیرو ندارم. منم دلم می سوزه و می رم دوباره. نیرو.  کسی می دونه چی کار کنم چجوری خودمو راحت کنم. جایی رو پیدا کردم که حقوق و مزایاش بیشتره خیلی. ولی این هی می گه بیا و گیر می ده. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما جدی باید بهش بگی دیگه تصمیم داری نری و سر حرفت وایستی  حقوقت هم کامل بگیری بری جایی که بر ...

خو همون. حقوقو کامل نمی ده. هی ذره ذره می ده. الان حقوق ماه قبل مونده. گفته آخر هفته می دم. ولی می دونم آخر هفته همه شو نمی ده. یه کم‌سو می ده بقیشم می ذاره بعدا. باید صد بار بگم تا بده

خو همون. حقوقو کامل نمی ده. هی ذره ذره می ده. الان حقوق ماه قبل مونده. گفته آخر هفته می دم. ولی می د ...

چون شما با عصبانیت و جدیت باهاش حرف نمیزنی که حقوقت کامل بگیری و بری 

گاهی قاطعیت نیازه لازمه 

پس سعی کن حالیش کنی قشنگ که دیگه تصمیمات جدیه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چون شما با عصبانیت و جدیت باهاش حرف نمیزنی که حقوقت کامل بگیری و بری  گاهی قاطعیت نیازه لازمه& ...

خو در هر حال حقوق کامل نمی ده. همیشه یه ماه عقبه. هی می گم می خوام نیام دیگه. جدی نمی گیره. قهر می کنم نمیام. باز زنگ می زنه می گه بیا. الان حقوقم 3 هست. گفتم زیاد کن. گفت باشه ولی می دونم در بهترین حالت بیشتر از 4 نمی ده. گفتم حقوقمو 7 کن. گفت من به کسی از این حقوقها نمی دم. 

خو در هر حال حقوق کامل نمی ده. همیشه یه ماه عقبه. هی می گم می خوام نیام دیگه. جدی نمی گیره. قهر می ک ...

خوب عزیز من میگم که تا زنگ میزنه شما میری دوباره اونم خیالش راحته

شما امروز با عصبانیت میگی حقوق منو تا هر چه امروز کار کردم تا اخر هفته بدید تسویه کنمی من دیگه نمیخوام بیام وقتی واقعا نری خودش دیگه متوجه میشه میفهمه حقوق رو واریز میکنه

نهایت هم تهدیدش کن شکایت میکنی ازش 

والا...دیگه...والا...

به نظرت یه روز صبح گوشیمو خاموش کنم و نرم بهتر نیست؟  

خوب فایدش چی حقت رو نگرفتی که

من میگم جدی برخورد کن که حقتم بگیری 

اینجوری اونم پولی بهت نمیده که

خوب فایدش چی حقت رو نگرفتی که من میگم جدی برخورد کن که حقتم بگیری  اینجوری اونم پولی بهت نمید ...

اگه بگم نمیام پولمو نمی ده. مدلشه. چند تا از بچه ها یه دفعه رفتن پولشون نمی داد. اینقد اذیت کرد دو ماه بعد داد بهشون 

اگه بگم نمیام پولمو نمی ده. مدلشه. چند تا از بچه ها یه دفعه رفتن پولشون نمی داد. اینقد اذیت کرد دو م ...

خوب شما بگو من شکایت میکنم و جدی نرو دیگه 

ولی پیگیر پولت هم حتما

باش از حلقومش بکش بیرون

والا...دیگه...والا...