این وقت ظهر زنگ زده داریم میایم خونت غذا درست کن اخه کی ساعت ۱۱ زنگ میزنه صبح زود یا دیشب زنگ میزدی الان غذای خودمو گذاشتم یخچال میخوام برای اینا مرغ شکم پر درس کنم حالم بد شد از بوی مرغ🤮🤮🤮🤮🤮
معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
مال تو خوبه مادر شوهر من جوونه ها ولی زنگ میزنه خونه ای وقت ناهار یا شام میگم اره میگه جلو دریم 😐😐بعدشم میگ ناهار یا شام نزاریا منم والا کاری از دستم برنمیاد یه بار سوپ خوردن یه بارم غذا خیل کم اومد گشنه موندیم 😂حالا تاره عروسم
والا شاید باور نکنید من نامزد بودم خواهر شوهرم برا خونش شیرینی داد منم صبحش پدرشوهرم اومد دنبالم آورد خونشون مادر شوهرم ناهار موند خونشون که کثیف نکنیم بعد ناهار رفتیم به نظر منم کار خوبی کرد اون وقت شیرینی خونه من که یه ماه پیش بود عصر مهمونا میومدن منم سرن با کارا مشغول بود دیدم ساعت دوازده زنگ درو زدن مادر شوهرم اینا اومدن برا ناهار تازه خبر نداده بودم که میاد 😂😐کلا به یهویی اومدن علاقه داره
خاهرم احمق تر از جاری من پیدا نمیشه موقه ای که با نامزدم دوست بودیم حلقه گرفته بود بیاد خاستگاری و اینا خاهر شوهرم به زور به نامزدم میگف اونو بده من پولشو بدم میخواست به زور بکشه😐😑