2777
2789
عنوان

جاری احمق🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 99 پست

مال تو خوبه مادر شوهر من جوونه ها ولی زنگ میزنه خونه ای وقت ناهار یا شام میگم اره میگه جلو دریم 😐😐بعدشم میگ ناهار یا شام نزاریا منم والا کاری از دستم برنمیاد یه بار سوپ خوردن یه بارم غذا خیل کم اومد گشنه موندیم 😂حالا تاره عروسم 

مال تو خوبه مادر شوهر من جوونه ها ولی زنگ میزنه خونه ای وقت ناهار یا شام میگم اره میگه جلو دریم 😐😐 ...

این داستان مادرشوهر سمی😹

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این داستان مادرشوهر سمی😹

والا شاید باور نکنید من نامزد بودم خواهر شوهرم برا خونش شیرینی داد منم صبحش پدرشوهرم اومد دنبالم آورد خونشون مادر شوهرم ناهار موند خونشون که کثیف نکنیم بعد ناهار رفتیم به نظر منم کار خوبی کرد اون وقت شیرینی خونه من که یه ماه پیش بود عصر مهمونا میومدن منم سرن با کارا مشغول بود دیدم ساعت دوازده زنگ درو زدن مادر شوهرم اینا اومدن برا ناهار تازه خبر نداده بودم که میاد 😂😐کلا به یهویی اومدن علاقه داره 

خاهرم احمق تر از جاری من پیدا نمیشه موقه ای که با نامزدم دوست بودیم حلقه گرفته بود بیاد خاستگاری و اینا خاهر شوهرم به زور به نامزدم میگف اونو بده من پولشو بدم میخواست به زور بکشه😐😑

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
والا شاید باور نکنید من نامزد بودم خواهر شوهرم برا خونش شیرینی داد منم صبحش پدرشوهرم اومد دنبالم آور ...

اینا تو عصر حجر گیر کردن😹😹😹

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
خاهرم احمق تر از جاری من پیدا نمیشه موقه ای که با نامزدم دوست بودیم حلقه گرفته بود بیاد خاستگاری و ا ...

واااا فازش چی بوده حسود خانوم

این کارا ینی چی شاید طرف چیزی تو یخچال نداشته باشه نباید یروز قبلش خبر بدین بزمجه ها

هموووننن...منم واقعا تو خونم ن گوشت بود ن مرغ مرفتم سریع مرغ خریدم اوردم..اینا تو عصر حجر موندن ک بدون عوت و خبر دادن میرن جایی

به سلامتی درست کردی بیا از به به وچه چه کردنشون برامون بگو

حتما😄😄😄