2777
2789
عنوان

جاری احمق🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 99 پست
چقد تو پررویی تنبل هفت جدته درضمن دارم سرخ میکنم مرغو خانوم مارپل

بخاطر خودت میگم باور کن من مامانم اخلاقش مثل شماس زود تر پیر شده اما خالم کاملا برعکس غر نمیزنه خودمونیه خیلی جوون تر مونده ناراحت نشو

💜💍¹⁵⁵

غذای خودتون چی بود که گذاشتی یخچال ،ببخشید کنجکاو شدم    

استامبولی😋

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله غر غرای شوهرمو ندارم

واسه چی غرغر میکنه؟

اگر شما هم سرزده بری خونه جاری تون همینطور پذیرایی میکنه؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
واسه چی غرغر میکنه؟ اگر شما هم سرزده بری خونه جاری تون همینطور پذیرایی میکنه؟

حساسه میگه مهمونو باید اعیونی رد کرد...نه بابا میریم خونه اونیکی جاریم غذای مونده ظهر رو میاره میگه بخورین خراب میشه🤢

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
اتفاقا ۸ساعت میشه آب زیپو؟؟؟🤣🤣🤣 اوکی بیخیال شما ۸ساعت بزار لوبیا و گوشت له بشه بزار جلو پیرزن پیر ...

آشپزی ایرانی یعنی شعله کم،تا غذا جا بیفته

فست فوده مگه🙄😁

درضمن کلاس هم بذارم واست🤣پخش غذا دارم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
حساسه میگه مهمونو باید اعیونی رد کرد...نه بابا میریم خونه اونیکی جاریم غذای مونده ظهر رو میاره میگه ...

پس شوهر شما هم مثل شوهر منه🤦‍♀️

بارها بهش میگم باید باهرکسی مثل خودش رفتار کرد میگه نه ،بد نباش و....

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
آشپزی ایرانی یعنی شعله کم،تا غذا جا بیفته فست فوده مگه🙄😁 درضمن کلاس هم بذارم واست🤣پخش غذا دارم

پخش غذا یعنی کترینگ؟

چه صمیمی هستین مادرشوهرتون حسادت نمی کنه؟ من و جاریم اون اوایل که تازه دو ماه بود من عقد بودم یکم صمیمی شدیم اونم نه در حد اینکه بهم زنگ بزنیم فقط تو خونه مادرشوهرم یکم با هم صحبت می کردیم آخه تا دو ماه اول هیچکی با من حرف نمیزد حتی یه کلمه، نمیدونی خواهر و مادرشوهر چه کار کردن فقط منو کتک نزدن خلاصه اینقدر فتنه کردن صمیمیت مون دو هفته نشد

😊👌

موفق باشی عزیزم 

منم خیلییییییی به این شغل علاقه دارم.درآمدش خوبه عزیزم؟

آشپزی ایرانی یعنی شعله کم،تا غذا جا بیفته فست فوده مگه🙄😁 درضمن کلاس هم بذارم واست🤣پخش غذا دارم

بله شما آشپزی از ۸ساعت ابگوشتو رو اجاق گاز گذشتنت معلومه .. لطفا کلاستو برا خودت نگه دار . 

بله شما آشپزی از ۸ساعت ابگوشتو رو اجاق گاز گذشتنت معلومه .. لطفا کلاستو برا خودت نگه دار .  

چه اصراری داری.برو هرجا میخوای بپرس.

غذای جاافتاده‌ و خوب هم تست کن.

موفق هم باشی

ریپلای هم نکن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
پس شوهر شما هم مثل شوهر منه🤦‍♀️ بارها بهش میگم باید باهرکسی مثل خودش رفتار کرد میگه نه ،بد نباش و. ...

تازه گوشت تموم کردیم وگرنه میگفت گوشت هم بزار

همچین دیر هم نگفته ساعت۱۰ونیمه تا ساعت ۲ بهترین غذاهارو میشه درست کرد

پن عادتمه ۸ غذا میزارم تا ۱۰ امادس اگه دور و بر ۱۱ بزارم بدم میاد

چه صمیمی هستین مادرشوهرتون حسادت نمی کنه؟ من و جاریم اون اوایل که تازه دو ماه بود من عقد بودم یکم صم ...

صمیمی نیستیم در حد احوال پرسیه...خانواده شوهرم چشم دیدن عروس و دومادو ندارن