این وقت ظهر زنگ زده داریم میایم خونت غذا درست کن اخه کی ساعت ۱۱ زنگ میزنه صبح زود یا دیشب زنگ میزدی الان غذای خودمو گذاشتم یخچال میخوام برای اینا مرغ شکم پر درس کنم حالم بد شد از بوی مرغ🤮🤮🤮🤮🤮
معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
اگر شما هم سرزده بری خونه جاری تون همینطور پذیرایی میکنه؟
دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
حساسه میگه مهمونو باید اعیونی رد کرد...نه بابا میریم خونه اونیکی جاریم غذای مونده ظهر رو میاره میگه ...
پس شوهر شما هم مثل شوهر منه🤦♀️
بارها بهش میگم باید باهرکسی مثل خودش رفتار کرد میگه نه ،بد نباش و....
دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
آشپزی ایرانی یعنی شعله کم،تا غذا جا بیفته فست فوده مگه🙄😁 درضمن کلاس هم بذارم واست🤣پخش غذا دارم
پخش غذا یعنی کترینگ؟
چه صمیمی هستین مادرشوهرتون حسادت نمی کنه؟ من و جاریم اون اوایل که تازه دو ماه بود من عقد بودم یکم صمیمی شدیم اونم نه در حد اینکه بهم زنگ بزنیم فقط تو خونه مادرشوهرم یکم با هم صحبت می کردیم آخه تا دو ماه اول هیچکی با من حرف نمیزد حتی یه کلمه، نمیدونی خواهر و مادرشوهر چه کار کردن فقط منو کتک نزدن خلاصه اینقدر فتنه کردن صمیمیت مون دو هفته نشد
منم خیلییییییی به این شغل علاقه دارم.درآمدش خوبه عزیزم؟