2777
2789
عنوان

جاری احمق🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 99 پست
وای این حجم از صمیمی بودن با جاری خوب نیست  رابطه رو کمرنگ کنید ک روش نشه دم ظهر بیاد😒 میگفت ...

شوهرم گفته بود خونه ایم😹😹😹😹

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماکارونی کوکو ،کوکوسبزی کتلت

اینارو ک نمیشه جلو مهمون گذاشت

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
یک ساعته هم داریم نخودو گوشتو بندازی زودپز ..  در ضمن۱۲/۳۰مگه ناهار میخورن؟؟

پس چند میخورن؟😁

نگووووووو اون آبگوشت نیست که،آب زیپو ایابگوشت حداقل۸ساعت باید بمونه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
۳ روز قبل زنگ میزد ؟ اخه ادم ک با جاریش این حرفارو نداره هی سخت میگیرید راحت باشید باهام

نه 3 روز قبل زنگ نمیزد ولی ساعت 10 زنگ نمیزنن بگن میخواییم واسه ناهار بیاییم بالاخره فقط غذا که نیست دوروبرخونه هم هست

اگه شکم پر نزارم بعدا حرف درمیاره

در بیاره 

وقتی رسیدن بگو عزیزم چرا دور خبر دادی بیشتر از این در توانم نبود 

معذرت خواهی هم نکن 

بزار بدونه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کتلت بزار مرغ شکم پر آخه  اونم الان

کتلت زشته برا مهمون

چرا 🤔 املت کجاش زشته  خیلی هم خودمونی و خوبه برا ناهار  من بارها به مهمون املت دادم مخ ...

دمت گرم خوب کردی😹😹😹😹

از بیرون میتونی بخری ؟ اگه نمیتونی فسنجون درست کن راحت تر از مرغ شکم پره

الان دارم مرغو سرخ میکنم