2777
2789
عنوان

پزشک زنان

105 بازدید | 13 پست

بچه‌ها من میخوام برم دکتر مشکل خاصی ندارم بچه دار هم نمیخوام بشم فعلا میخوام ببینم مشکلی دارم یا نه که در آینده واسه بچه دار شدن تو دردسر نیوفتم

حالا برم دکتر ویزیت بدم، دکتر فقط آزمایش و سونوگرافی مینویسه؟ بعد یه ویزیت دیگه باید بدم نتیجه‌شو ببینه؟

بعضیابراجواب ویزیت میگیرن بعضیانمیگیرن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم چقد خوب که از الان پیگیری. فکر کنم یه سونو بررسی رحم، آزمایش خون برات بنویسه. 

نه اگه زود بری ازمایشاتو انجام بدی برای جوابش ویزیت نمیگیرن اما اگر دیر انجام بدی اره

آره برو. سونوگرافی بنویسه.  برای کیست و..  آزمایش هم بده.  آزمایش هورمون ها را هم ب ...

یکی از همکارام دخترش نامزده رفته دکتر گفته خیلی کیست داری حتما بعد ازدواج زود بچه دار شو بعد من اصلا دکتر نرفتم نمیدونم چه خبره🤦🏻‍♀️

دکتر من اینجوری بود که برای سونو اگه همون روز میرفتی سونو و باز میرفتی جوابتو میبردی پیشش دیگه ویزیت نمی گرفت .ولی اگر فردا میشد می‌گرفت. 

آزمایش چون چند روز طول می‌کشید آره ویزیت مجدد .درباره آزمایش هم هر سوالی داشتی میتونی بپرسی ‌البته که من خودم نتایج آزمایشمو میخوندم‌ اگرهمه توی رنج نرمال بود دیگه دکتر نمی رفتم .

انقدر ناباروری زیاد شده واقعا میترسم یه وقت مشکل منم باشه مرسی عزیزم

من نرفتم نگه داشتم ببینم طبیعی باردار میشم تازه بعد چند وقت که نشد رفتم دیدم تنبلی تخمدان دارم واقعا ناراحتم که چرا زودتر نرفتم پشت گوش انداختم

یکی از همکارام دخترش نامزده رفته دکتر گفته خیلی کیست داری حتما بعد ازدواج زود بچه دار شو بعد من اصلا ...

آره. پلی کیستیک خیلی بده. خیلی بد. بعد ازدواج جلوگیری نباید بکنند. بچه بیارن همان سال اول.