2777
2789
عنوان

شانس ازدواج

182 بازدید | 19 پست

من یه ازدواج نا موفق داشتم و بچه هم ندارم 32 سالمه چند تا خواستگار داشتم که زیاد مناسب نبودن دوست دارم با یه آدم خوب ازدواج کنم به نظر شما بهتره با مجرد ازدواج کنم یا کسی که سابقه ازدواج داره چه دعا یا ذکری بگم که خدا یه آدم خوب و مناسب قسمتم کنه

کسی که مثل خودت باشه بهتره ... چندتا خانوم اطرافم بودن که مطلقه بودن با مجرد ازدواج کردن ولی موفق نبودن .... مثل خودت باشه هم تو راحت‌تری هم اون درکش بیشتره 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه آدمای مجردکمترخودشون وخونواده هاشون راضی به این وصلت میشن. 

امامجردبودنم افتخاری نداره چ فایده طرف عاس وپاس باشه ومجرد!مهم اخلاق وشخصیت ودرامدطرفه بابچه دارم ازدواج نکن ک نمی‌ذاره اب خوش ازگلوتون بره پایین

Dunyada olumden baskasi yalan
خیلی باید وسواس به خرج بدی اگرم موردی پیداشد یه مدت طولانی دوست و بعد نامزد باشید منم یبار جدا شدم ...

خوشبحالت ازدواج کردی نجات ... منم شرایطم عین همین خانمه ک تایپیک زدن ولی نمیدونم چرا هی نمیشه 

خودم دوس داشتم هم شرایطم بیاد اما مجرد بیشتر میاد خب دست من نیس کی بیاد دیگه... خلاصه نشده دیقه ۹۰ بهم میخوره

خوشبحالت ازدواج کردی نجات ... منم شرایطم عین همین خانمه ک تایپیک زدن ولی نمیدونم چرا هی نمیشه  ...

انشالله یه موقعیت خوب برات پیش میاد

چند سالته؟ 

من شوهرم مجرد بود مشکلی نداره که مهم اینه طرفت با شرایط کنار بیاد... 

انشالله یه موقعیت خوب برات پیش میاد چند سالته؟  من شوهرم مجرد بود مشکلی نداره که مهم اینه طرف ...

امین محتاج دعام 

۳۰ سالمه ۴ ساله جدا شدم اما هرکی اومده تاالان عرکدوم ب دلیلی نشد😔خسته و ناامیدم دیگه