2777
2789
عنوان

تاریخ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 106 پست
منم فیزیک داشتم نرفتم ۱۸ خوب بود برام نمیدونم چرا ترمیم نوشتم

منم اصکول شدم نوشتم من ادبیات ام‌دارم اما نمیرم بدم  بقران اصلا مخم دیگه برا اینا نمیکشه 

میخونم برا کنکور 

اون ۴۰ درصد معدل ام ۱۰ /۱۵ درصد ام بگیرم کافیه برام

🧘
خسته شدم انقد تاپیک امتحان زدین بسه دیگه ،نی نی سایت نیست که ،دانش اموز سایت شده به حای آموزش بجه دا ...

به تو چه ناراحتی نیا

سایت به اسم شما نیس

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوف شاگردای منم خعلی مینالن  خدا واسه همتون درص کنه

خدا لعنتشون کنه بیشعورا 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
مبشه درخواست دوستی منو قبول کنییی

چرا؟

منم اصکول شدم نوشتم من ادبیات ام‌دارم اما نمیرم بدم  بقران اصلا مخم دیگه برا اینا نمیکشه  ...

ینی ایقد اوضاع نهایی خرابه؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
به تو چه ناراحتی نیا سایت به اسم شما نیس

چرا به اسم همه مامانا و کسایی که اقدام به بارداری  هستن هست نه دانش آموزا

درس داری اینجا جه غلطی میکنی

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
جدی ؟؟ در این خد سخت بوده،؟

آره بابا ببین اصلا سوالای سال های قبل با این اصلا نمیشد مقایسه کرد