2777
2789
عنوان

بعد از ۱۰روز امروز میرم آزمایشگاه

128 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

امروز ۱۰روز از موعد پریودم میگذره دیروز ظهر بی بی چک زدم منفی شدم واقعا کلافه شدم نمیدونم باردارم یا نه حس بدیه واقعا نظر بدین لطفا

انشالله هر چی دلت میخواد همون بشه 

منم دارم میرم آزمایشگاه بر عفوت ادراری تو هفته 12 بارداری 

شمام بر من دعا کن خوب شده باشم دیگه دارو نخورم. نگرانم بر نی نی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
انشالله هر چی دلت میخواد همون بشه  منم دارم میرم آزمایشگاه بر عفوت ادراری تو هفته 12 بارداری&n ...

بدم نمیاد باردار باشم پسرم دیگه بزرگ شده وقتشه برای دومی . انشالله خوب شدی عزیزم....ممکنه بیبی چک منفی باشه ولی باردار باشی؟چند تای قبل که ناشتا بیبی زدم مشکوک به مثبت بود این آخری ظهر بود بیبی زدم منفی شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدم نمیاد باردار باشم پسرم دیگه بزرگ شده وقتشه برای دومی . انشالله خوب شدی عزیزم....ممکنه بیبی چک من ...

آره ممکنه 

من اصلا به بی بی چک اعتماد ندارم 

برو آزمایش بده انشالله ک خدا ی دختر خوشگل و سالمم بهت بده جنست جور شه به قول مادر شوهرم😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
2790
2778
2791
2779
2792