2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد اولین رابطه درد و خونریزی داشتم به بعدش دیگه نمیتونم رابطه داشته باشم همش میترسم

عزیزم اولا تا یه ماه درد و سوزش و خون و اینا عادیه 

منم مثل تو بودم سرد شده بودم از رابطه کلا 

فقط باید تو اون لحظه ذهنتو آزاد کنی و استرس ندی و خودتو رها کنی و از لوبریکانت یا روغن بچه استفاده کن که دردت کمتر بشه

نترس عزیزم منم اولین بار انگار تیزی چاقو بود به قدری اذیت شدم و درد داشتم که پدرم دراومد...و هر بار بعدازاون این دردو داشتم تا هفت هشت ماه مام دیر به دیر رابطه داریم اوایل که زده شدم ازبس درد میکشیدم الان حدود دوساله ازدواج کردم یه کمی بهتر شدم زمان میبره برو دکتر ازپماد لوبریکانت استفاده کن شاید کمتر اذیت شی ولی منکه به دردم نخورد سوزش میگرفتم بعدش.اماخودم از روغن نارگیل و زیتون استفاده میکنم خیلی بهتره...یه کاری هم میتونی بکنی یعنی حتما باید اینکارو بکنی تا مشکلت حل شه از داروخانه دیلاتور بخر ..و هر روز با اون تمرین کن تا واژنت جا باز کنه با روغن نارگیل یا زیتون قبلش چربش کن ..من اینکارو کردم الان خیلیی بهترم خیلی به نسبت به قبل دردم کمتر شده..خواستم واقعا کمکت کنم چون دلم سوخت خودم این شرایطو داشتم درک میکنم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
من فکر میکردم فقط خودم اینجوریم باشه عزیزم دستت درد نکنه

نه عزیزم واسه خیلیا همینطوریه من فکر میکردم مشکلی چیزی دارم خیلی ناراحت میشدم ولی رو خودم کم کم کار کردم و اینه همسرتون باید یکم حوصله به خرج بده و قبل دخول یکم معاشقه کنید تا بدنتون آماده بشه(البته ببخشید راحت حرف میزنم)😑

نترس عزیزم منم اولین بار انگار تیزی چاقو بود به قدری اذیت شدم و درد داشتم که پدرم دراومد...و هر بار ...

عزیزم ببخشید این حرفو میزنم ولی این همه طول کشیده ممکنه از عفونت واژن باشه من خودم عفونت داشتم درد حس میکردم و لذت نمی‌بردم دکتر که رفتم تشخیص دادن🤦🏻‍♀️

نه عزیزم واسه خیلیا همینطوریه من فکر میکردم مشکلی چیزی دارم خیلی ناراحت میشدم ولی رو خودم کم کم کار ...

متاسفانه مردای ایرانی اکثرا هول میشن میخوان زود انجام بدن اول کاری😑منم رحمم خیلی درد میکنه شاید عفونت داشته لاشم چون خیلی تیر میکشه

نترس عزیزم منم اولین بار انگار تیزی چاقو بود به قدری اذیت شدم و درد داشتم که پدرم دراومد...و هر بار ...

قربونت برم مهربوون

مرسی از کمکت حتما از راهنماییت استفاده میکنم

چون واقعا امشب با گریه خودمو خودش که نمیتونیم رابطه داشته باشیم از خونمون رفت(البته بگم ما الان نامزدیم)

عزیزم ببخشید این حرفو میزنم ولی این همه طول کشیده ممکنه از عفونت واژن باشه من خودم عفونت داشتم درد ح ...

اره میدونم گلم ولی روغن نارگیل عفونتو هم درمان میکنه ولی مشکل من تنگی واژن بود چون با دیلاتور خوب شد کم کم ..ازعفونت نبود...حالا این دوستمون باید دکتر بره دلیل اصلیشو بدونه تا خودشو معالجه کنه ولی دیلاتور عالیه صد درصد به مرور زمان جواب میده نهایت شیش هفت ماه بعدش خوب میشی البته باید همیشه ادامه بده تا دوباره واژن جمع نشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز