2777
2789
عنوان

التهاب رودهههههههه بیاین

96 بازدید | 7 پست

بچها کیا التهاب روده داشتین علائمتون چیبود 

من داخل شکمم میسوزه پهلوهام و کلا شکمم درد های خفیف داره همینطور معدم فردا میخام آزمایش بدم میترسم😭😭

معدمم میسوزه ولی داخل مدفوعم مخاط کم میبینم

صلوات❤️

ایشالا ک مشکلتون حاد نباشه،پارسال التهاب روده داشتم،معذرت میخوام مدفوع خونی،درد شکم خصوصا موقع عصبانیت شدیدتر میشد،یبوست و به طور کلی اختلال تو کار روده گاهی هم برعکس.

چکاب کلی مینویسن براتون توکلت ب خدا ایشالا اوکی میشی

غرور گناه مورد علاقه ی منه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا ک مشکلتون حاد نباشه،پارسال التهاب روده داشتم،معذرت میخوام مدفوع خونی،درد شکم خصوصا موقع عصبان ...

درد شکمتون چیجوری بود منم درد شکم دارم ولی خفیفه همیشه هست دور نافم میسوزه مدفوع خونی هم داشتم ولی هموروئیدم دارم نمی‌دونم از اون بود یا نه 

شما سوزش ناف هم داشتین

صلوات❤️
درد شکمتون چیجوری بود منم درد شکم دارم ولی خفیفه همیشه هست دور نافم میسوزه مدفوع خونی هم داشتم ولی ه ...

ب حدی بود ک دولا دولا راه میرفتم،صبح ها شدید بود و میگم که زمانی ک عصبی میشدم واقعا بدجوری تحریک میشد و درد میگرفت، در نهایت یه روانپزشک رفتم یاپ گرفتم چجوری بی اهمیت باشم و عصبی نشم،یواش یواش التهاب هم خوب شد،شما هم بگرد دنبال دلیلش :) شاید خیلی راحت تر از این حرفا خوب بشی وگرنه کولونوسکوپی میکنن

ب حدی بود ک دولا دولا راه میرفتم،صبح ها شدید بود و میگم که زمانی ک عصبی میشدم واقعا بدجوری تحریک میش ...

ن من انقد درد ندارم دردام خیلی خفیفه نمی‌دونم خداکنع چیزی نباشه حالت تهوع هم داشتی من فقط دور نافم میسوزه و پهلو هام کلا شکمم

صلوات❤️
ن من انقد درد ندارم دردام خیلی خفیفه نمی‌دونم خداکنع چیزی نباشه حالت تهوع هم داشتی من فقط دور نافم م ...

ن حالت تهوع در کار نبود ،ایشالا که چیزی نیست،من سوزش دور ناف رو تجربه نکردم نمیدونم