2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوستت خیلی چربه  یا مختلطی

من نمیدونم پوستم چربه یا نه بعضی مواقع جوش میزنم بعضی مواقع خشکب میزنم کرم مرطوب کننده میزنم جوش میزنم 

کلا هر چی بزنم جوش میزنم

هیچی هم نزنم خشکی میزنم

خانم ها معمولا برای ژل و فیلر و‌…هزینه میکنن اما متاسفانه برای روتین پوستی و فیشیال ماهانه نه 😐

درحالی که تو دراز مدت پوستشون عالی میشه

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
 من نمیدونم پوستم چربه یا نه بعضی مواقع جوش میزنم بعضی مواقع خشکب میزنم کرم مرطوب کننده میزنم ج ...

وقتی از حمام میای ‌پوستت چطوریه؟

حس کشیدگی داری یا عادی ؟

از خواب بیدار میشی چربی روی پوستت داری ؟کجاش کل صورتت یا فقط قسمت پیشانی و بینی.

و برای پوستت چیکار میکنی؟ضد افتاب شوینده اگه میزنی چی میزنی 

وقتی از حمام میای ‌پوستت چطوریه؟ حس کشیدگی داری یا عادی ؟ از خواب بیدار میشی چربی روی پوستت دار ...

نه حس عادی دارم. 

صبحا رو نمیدونم ولی هر وقت احساس کنم پوستم چربه فقط بینی و پیشونیه 

هیچی نمیزنم اگ بزنم جوش میزنم 

نه حس عادی دارم.   صبحا رو نمیدونم ولی هر وقت احساس کنم پوستم چربه فقط بینی و پیشونیه& ...

با وجود جوش

منافذ 

و حس چربی 

شما پوستتون یا چربه یا مختلطه رو به چرب 

چون پوستتون و ندیدم براش مختلط هم در نظر میکیرم .

این تفکر که من هرچی بزنم جوش میزنم اشتباست،

هرکسی اگه روتین و رعایت نکنه قطعا به زودی شادابی پوستش از بین میره 

شما برای ماه اول دوره پوستیتون با توجه به حساسیت به جوش باید این روتین و استفاده کنیذ 

۱_شستشوصبح و شب با فوو شستشوی پوست چرب نوآکنه مخصوص پوست چرب 

۲_تونر جمع کننده منافذ درمالوگ (اختیاری)

۳_ابرسان مرطوب کننده اسکین وان 

۴_ضد افتاب 

شب ها ۱.۲رو میری 

۳_سرم جمع کننده منافذ درمالوگ یا بالانس

۴ابرسان 

۵دورچشم

پوستت چربه؟من قرص ایزو ترتینوئین خوردم بسته شد ولی،قطع کنی،برمیگرده.موهامم چرب نمیشه.الان هفته ای یک ...

قرصش واسه چی خوبه

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی