2777
2789
عزیزم خودم انجام میدم برلی مراجعه کننده هام  بله جواب میده

کوکتل جمع کننده رو نمیشه بخریم؟ بعد با دستگاه میکرودرم خانگی خودمون یه کارایی بکنیم خخخ نمیشه اینطوری؟ 

یک عدد چپی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تو نت زدم فقط جای جوش رو از بین میبره 

نه فدات شم کسی که جوش داره اصلا براش مزو انجام نمیدیم تا خوب شه 

جوش فعال نباید داشته باشه 

جای جوش منافذ باز اسکار اکنه روشنکنندگی کلاژن سازی …همه رو انجام میده اما به کوکتلی که استفاده میکنی بشتگی داره.کوکتل روشنکنندگی 

کوکتل بستن منتفذ….

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
نه فدات شم کسی که جوش داره اصلا براش مزو انجام نمیدیم تا خوب شه  جوش فعال نباید داشته باشه&nbs ...

وای بعد که جوشش کنترل شد از کوکتل ضد حوش برای کنترل میشه استفاده کرد ولی دستگاه و روی جوش فعال نمیزنیم

اگه کرم پودر استفاده میکنی حتما شب صورتت رو با ژل شستشوی صورت بشور. بعد هم از تونر استفاده بکن. خیلی ...

اگه بعد تونر کرم نزنیم بد میشه؟ مثلا دو بار تونر بزنبم ولی یه بار کرم بزنیم بعدش

یک عدد چپی 

کوکتل جمع کننده رو نمیشه بخریم؟ بعد با دستگاه میکرودرم خانگی خودمون یه کارایی بکنیم خخخ نمیشه اینطور ...

میکرودم 

با مزو دو دستگاه متفاوت هستن 

😂 اصولیش اینه فدات شم  حالا حتما پزشکتون اینطوری تشخیص دادن❤️

اره یه سری چیزا دیدم میگن مثلا کرم لایه بردارم نباید جوش داشته باشی چقد مزو گرون شده برای من گونه هام یک سومش فقط میزنم ۳۵۰ 

یک عدد چپی