2777
2789
عنوان

حسودی شوهر 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 45 پست
منم مخالف نظر شمام چون خیلی جاها دیدم مادرهم به بچش حسودی میکنه باور کن

والله منکر نمیتونم بشم 

چون تو این دنیایه عجیب هرچیزی ممکنه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هست اینجور ادمایی خیلی ,ولی تو باید مثلا میری چیزی برای خودت میخری برای اونم یه چیزی بخری ,که بگی به ...

والا من یکم‌پول بیاد دستم هنر کنم خرج خودم و دخترمو میتونم بدم دیگه براون چیزی نمیمونه اونم خودش پول داره بخره دیگه

من ۲۵ سالمه همسرم ۲۹ 

خدا حفظتون کنه برای هم،بنظرم تو از این به بعد ی موقع هایی بگو. بیا باهم بریم برا خودمون خرید یا بیا امروز بریم آرایشگاه به خودمون برسیم تو برو آرایشگاه منم برم، یا وقتی چیزی می‌خره ذوق کن و تعریف کن ببین چی میشه 🤔

خدا حفظتون کنه برای هم،بنظرم تو از این به بعد ی موقع هایی بگو. بیا باهم بریم برا خودمون خرید یا بیا ...

بقران من خوشحال میشم از خرید کردنش همیشه اینجوریم ولی اون اینجوری نیست چیکارکنم ؟ همین الانشم چون کفش خریدم دوروزه دعوا راه انداخته میگه منم کفش ندارم خب مسخره نیست؟ به جهنم نداری بخر دیگه

بقران من خوشحال میشم از خرید کردنش همیشه اینجوریم ولی اون اینجوری نیست چیکارکنم ؟ همین الانشم چون کف ...

بگو باهم بریم برات کفش بگیریم وقتی اینجوری حسودی کرد تو اینجوری بگو 🤔

کفش بخرم اونم میخره لباس بخرم اونم میخره اینایی که گفتی بخرم اونم حتما یه چیز دیگه واس خودش میخره

ای بابا ،😐😐😐

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍