2777
2789
عنوان

حسودی شوهر 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 45 پست
مامان من باورنی و عینک خریدم از همون مغازه خرید بعدم زیاد استفاده نکرد این حسودیه؟  

خب حتما دید به تو میاد فکر کرد به خودشم میاد لابد 

فکر نکنم مامان آدم ی درصدم حسودی کنه به بچه اش من خودم شخصا نظرم اینه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به قول ما ترکا گوش هرروز حرف جدید نشنوه کر میشه اینم بشنو عزیزم من خودمم ماتم اینم شانس منه واقعا؟

ای جااااانم ترک هستین 😍وای چه خوب 

خب بنظرم یبار به شوخی بهش بگو چرا هرکار میکنم توعم میکنی 

وایی منو مامانم همش در حال خریدیم ولی تا مامانم برای بابام چیزی نخره بابا خودش واسه خودش هیچیییی نمی ...

مردا اکثرا اینجورین به هرکی میگم همین حرفو میزنه ولی شوهر من فرق میکنه نمیدونم چرا اینجوریه حتی دوس داره واسه خودش بخره واسه من نخره اصلا هیچی

حسودی نیس پس چیه باورت نمیشه؟

چرا آخه :/ انقد حالم بد میشه از آدم حسود 

همین مامانم وقتی بهش میگفتم دخترخواهرت تیکه انداخت چرا ازم دفاع نکردی میگه اینا فکر و خیال توئه از بس بهش حسودیت میشه وگرنه اون تیکه چی بندازه 

یک عدد چپی 

ای جااااانم ترک هستین 😍وای چه خوب  خب بنظرم یبار به شوخی بهش بگو چرا هرکار میکنم توعم میکنی&n ...

بله ترک هستم . اتفاقا خیلی گفتم بهش خودشم خبر داره ازاین اخلاقش ولی ترکش نمیکنه عوض اینکه به زنش خرید کنه خوشحال شه که من کارکردم زحمت کشیدم خریدم براش ولی برعکس ناراحت میشه من خودمم چیزی بخرم

چرا آخه :/ انقد حالم بد میشه از آدم حسود  همین مامانم وقتی بهش میگفتم دخترخواهرت تیکه انداخت چ ...

میبینی چه چیزای عجیبی ازآدما سر میزنه؟ مادرت جای تو طرف خواهر زادشو میگیره بعدشم به تو حسودی میکنه

بله ترک هستم . اتفاقا خیلی گفتم بهش خودشم خبر داره ازاین اخلاقش ولی ترکش نمیکنه عوض اینکه به زنش خری ...

زنده باشین عزیزم منم نامزدم ترک هست، چند سالتونه شما و همسرتون؟ 

خب حتما دید به تو میاد فکر کرد به خودشم میاد لابد  فکر نکنم مامان آدم ی درصدم حسودی کنه به ...

منم مخالف نظر شمام چون خیلی جاها دیدم مادرهم به بچش حسودی میکنه باور کن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792