ای خدااااا کاش میشد من هرچی بخورم چاق نشم واقعا چاقی میخوای چیکار توکه خوش شانسی 🥴
ببین الان مثلا از ساعت ۹ شب تا الان،ماکارونی،کیک،میوه،ساندویچ کالباس،واویشگا،نون بربری ی عالمه،ازدوباره کیک خوردم ولی همچنان هم گشنمه😂
وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃
وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃
اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️ ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود. تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙
من بیدارم چون امروز بدوستم گفتم من همیشه ۱۱ میخوابم تو چرا انقدر دیر میخوابییییی
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است