2777
2789
ای خدااااا کاش میشد من هرچی بخورم چاق نشم واقعا چاقی میخوای چی‌کار توکه خوش شانسی 🥴

ببین الان مثلا از ساعت ۹ شب تا الان،ماکارونی،کیک،میوه،ساندویچ کالباس،واویشگا،نون بربری ی عالمه،ازدوباره کیک خوردم ولی همچنان هم گشنمه😂

وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه امضای قشنگی❤️

قربونت برم🫂💚

وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃
وایییی اخه خواهر لاغریم خوب نیس فک کن من کلا ۵۰ کیلوام با نزدیک ۱۷۰ قد ، خیلی ی جوریم

منم ۱۷۰ قدم تقریبا ۸۰ کیلوام البته بیشتر بودم یه مدت رژیم گرفتم تنها شانسم اینه شکم ندارم وگرنه خودکشی میکردم از این استعدادچاقی 😒

ببین الان مثلا از ساعت ۹ شب تا الان،ماکارونی،کیک،میوه،ساندویچ کالباس،واویشگا،نون بربری ی عالمه،ازدوب ...

وای من بودم همین فردا صبح ۱۰ کیلو اضافه میکردم!

دوستتون دارم 💕

منتظرن اذان بده

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
من، دارم غصه می خورم 

چرا:)

من بیدارم چون امروز بدوستم گفتم من همیشه ۱۱ میخوابم تو چرا انقدر دیر میخوابییییی   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است