2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اشناهامون با وزن ۱۰۰ کیلو انجام داد وزنش الان ۵۰ کیلو شده اما پوستش اویزون شده

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
عوارض دیگ داشته؟؟؟؟؟؟

همش بالا میاره حتی اب میخوره.پزشکه هم خودش هم همسرش الان میگه کاش لیپو ماتیک میکردم.خودم لیپو کردم راضی هستم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
لیپو چیه؟؟؟؟؟؟

چربی بدنتو با دستگاه میکشن.من شکم و پهلومو لیپو کردم خیلی خوب،شدم ۵ کیلو هم کم کردم الان شدم ۷۰ قدمم ۱۶۵

راضی بودن؟کجا و کدوم دکتر انجام دادن؟

تهران 

پیش کدوم دکتر حقیقت یادم نیست 

خودشونو راضی جلوه میدن اما نیستن 

خاله ام ست سفید و قشنگش حالا چروک و سیاه هست و چندین عمل کوچک بعدش کرد مثلا پیکر تراشی و اینا تا یکم یکم فقط رو فرم بیاد 

سینه هاش رفت...باسن...رفت خیلی بد فرم شد 

مادربزرگمم پوست لاغر شده ی دستش اویزون شد و اونم مجبور به جراحی شد و واااقعا اذیت شد 

همیشه بادگلو میزنن بی اختیار 

همیشه با یکم غذا بیشتر خوردنی  درد بدی میاد سراغشون 

مادر عروس مون هم به قلبش فشار اومد و ریه هاش هم اسیب دید بابت این کاهش وزن و متاسفانه عمل قلب باز کرد 

مدام اکسیژن خونش میاد پایین 

چندتا پرونده هم از قاضی مورد اعتمادم شنیذه بودم که میگفتن بعد این عمل بیمار فوت کرده بوده 

یا بخاطر کاهش وزن ناگهانی 

یا بابت نرسیدن مواد مفید و لازم به بدن 

مرگ ناگهانی رخ داده بود  

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
یعنی ممکنه بعدا باز چاق بشی؟؟؟؟؟

بدن یه تعداد محدود سلول چربی،تو هر،ناحیه داره اگه در،بیارن اونارو چاق بشی اون ناحیه ها اضافه نمیشن.چون سلولا تو افزایش وزن فقط بزرگ میشن خب تخلیه بشه سلولی،نیس که بزرگ بشه

تهران  پیش کدوم دکتر حقیقت یادم نیست  خودشونو راضی جلوه میدن اما نیستن  خاله ام ست ...

وحشتناکه....همسرم قرار انجام بده میترسم....بهش نمیگم...ولی یه ترسی تهه دلم دارم