دلوووینا مدیر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 580 عنوان شده با گریه بخوابی و | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 17 پست همسرت بهت توجه نکنه من از اول زندگیم خیلی برام این مورد پیش اومده یازده ساله تو حسرتم که وقتی از چیزی ناراحت میشم شوهرم ازم بپرسه از چی ناراحتم همیشه حسرت میخورم که چرا تا حالا حتی یبار نازمو نکشید خیلی دلم گرفته کاش با این مرد ازدواج نمیکردم کاش سنتی ازدواج نمیکردم 1402/03/02 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوووینا مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 580 اصل مطلب اینه همسرتون شاید قلبن بگه چی شده چرا خانمم ناراحته ولی نتونه نشون بده نه وقتی من ناراحتم اون خودشو طلبکار نشون میده انگار من حق ندارم ناراحت بشم حتی وقتی باهام دعوا میکنه
سرحدی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2924 نه وقتی من ناراحتم اون خودشو طلبکار نشون میده انگار من حق ندارم ناراحت بشم حتی وقتی باهام دعوا میکنه تا حالا باهاش حرف زدی در این مورد ؟بدون بحث و دعوا؟؟من شاید هرچیزی چند بار بهش یاد اوری کردم تا یاد گرفتمثلا وقتی میخوام پریود شدم بذار تنها باشم سرب سرم نذار یا وقتی عصبیم ارومم کن بجایی اینکه بری رو مخم 🤨طول کشید ولی یاد گرفت