2777
2789
عنوان

لنگیدن پا

87 بازدید | 11 پست

خانوما پسرم مدتیه پاش میلنگه کسی دیدین اینطور باشه مشکلش چی بوده؟ 

ازمایش و ... هم داد فقط یکم کم خون بود گفت مال اون نیست لنگیدنش دارو هم بهش داد هم برا کم خونی هم گفت ممکنه عفونتی باشه کار روز و شبم شده گریه توروخدا راهنمایی کنید اگر تجربه دارین؟

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگه بهش میگم میگه نمیدونم با دردا اشنا نیست زیاد

عزیییزم.بچه ام طفلک😍 ببینید پسر من حدود سن چهارسالگی درد میکرد پاش ، از قسمت اتصال ران و لگن ، بالای کشاله ی ران و همونجور که میگید لنگ‌میزد. من دکتر خیلی بردم و ازمایش تا یه دکتر گفت  بخاطر رشد کردن و قد کشیدنه. حالا باز‌ پیگیری کنید شماهم .ولی به احتمال زیاد همینه

سلام😊 
عزیییزم.بچه ام طفلک😍 ببینید پسر من حدود سن چهارسالگی درد میکرد پاش ، از قسمت اتصال ران و لگن ، بالا ...

ممنون عزیز دلم 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

دختر منم ٣ سالشه الان نزديك يك ساله كه پاهاش درد ميكنه، البته هميشگي نيست، مخصوصا شبها. و جند بار هم مي لنگيد البته درد هم داشت، چند تا دكتر بردم گفتند درد رشد هست. بعضي از بچه ها استخوانهاشون نرمه بزرگ بشن خوب ميشه. شايد مچ پاش چرخيده  و… دكتر بير، لازم بود خودش ميگه ايا وبتامين لازم داره يا عكسي چيزي

دختر منم ٣ سالشه الان نزديك يك ساله كه پاهاش درد ميكنه، البته هميشگي نيست، مخصوصا شبها. و جند بار هم ...

کلسیم و آهن و د۳ بدنش رو تقویت کن و با روغن زیتون یا سیاهدانه زیتونی،پاهاشو ماساژ بده.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.