2777
2789
عنوان

امشب خیلی شبه

85 بازدید | 3 پست

دلم عجیب گرفته 

گاهی وقتا دونستن خیلی درد داره مخصوصا چیزایی راجب اونایی که بهشون اعتماد داری 

مثلا تو کوچک ترین اتفاق رو با دوق براشون میگی اونا مهم ترین اتفاقشون رو پنهون میکنن و وقتی بفهمی حتی ندونی چجوری به روش بیاری و بگی حداقل دیگ وانمود نکنه 

خیلی حالم خوب بود حالا اینم فهمیدم بدتر بهم ریختم 

امشب خیلی شبه اثن انگار نمیگذره 

بیایین قانع ام کنید که نرم تو روش نگم من خر نیستم میفهمم به روت نمیارم 👩🏻‍🦯

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

به نظر من که حتما باید بری تو روش حرفتو رک بهش بزنی 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
به نظر من که حتما باید بری تو روش حرفتو رک بهش بزنی  

اگ بم گف به تو چه چی بگم؟ میدونی ناراحتیم از اینه خب چرا از من پنهون کرده

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بم گف به تو چه چی بگم؟ میدونی ناراحتیم از اینه خب چرا از من پنهون کرده

دوسته یا فامیله ؟ 

خب دیگه همه ی اینا رو براش توضیح بده ولی حتما بگو این رفتارش ناراحتت کرده،وگرنه واسش عادت میشه و آروم آروم تو رو کنار میزاره 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤