2777
2789

خواهرم دهم سونوی تشکیل قلب داره لطفا براش دعا کنین 🥺🥺🙏🏻🙏🏻

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله سلامت باشن.منم فردا زنگ میزنم وقت بگیرم هنوز سونوی قلب نرفتم

ممنون عزیزم انشالله🙏🏻♥️

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
سونو و ازمایش غربالگری هفته ۱۲

من الان هفته هشت هستم .پس میشه یه ماه دیگه.امروز زنگ زدم دکتر زنان وقت بگیرم منشی میگه شش ماه دیگه.خواستم بگم خودم تا اون موقع میزام دکتر میخوام چکار.الان موندم بگردم دکتر دیگه پیدا کنم یا همونو با پارتی بازی جورش کنم😆

باید فکر کنم🤔
سلام باید دکتر براتون یک چکاب کلی بنویسه و تا هفته ۱۲ دیگه بازم نیست سونو برین ۱۲ برین برای غربالگری ...

امروز زنگ زدم وقت دکتر بگیرم منشی میگه واسه شش ماه دیگه وقت داره😑😑.خواستم بگم من دیگه تا اون موقع زاییدم دکتر میخوام چکار.الان موندم واقعا.بعد کلی گشتن و پرسوجو دکتر پیدا کرده بودم .واقعا پیدا کردن دکتر سخته.

باید فکر کنم🤔