2777
2789
عنوان

دخترم نگرانه

274 بازدید | 20 پست

سلام دخترم کلاس سوم دبستان هست سالی تحصیلی که گذشت هم کلاسیش خیلی اذیتش میکرد من هر روز مدرسه بودم و با زبون خوش با دختره حرف میزدم به معلم میگفتم باهاش حرف میزد ولی باز همون اش و همون کاسه بود،از الان دخترم استرس گرفته اگه سال دیگه این دختره تو کلاسم بود اذیتم کرد چیکار کنم هر روز داره میگه نمیدونم چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو تا سال دیگه جفتتون بزرگ میشید الان از رو بچگی داره تورو اذیت میکنه.. و در حد امکان اگر میتونید مدرسش رو عوض کنید و اگه هم نشد و سال دیگه این اتفاق تکرار شد از مدیر بخواید ک مادرش. رو بازخواست کنند و ب مادرش اطلاع بدید

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

منظورش از اذیت کردن چیه

شیر می‌ریخت رو دخترم،دختر تمیزی نبود مدام دستش تو بینی بود دخترم که کنارش می‌نشست خیلی اذیت میشد،نمیزاشت دخترم به درس گوش بده خیلی باهاش حرف میزد اگه دخترم جوابش نمی‌داد دختره خیلی زیرلب غرغر می‌کرده دخترم میگه با خودش حرف میزنه،نمیزاشت دخترم با دوستای دیگش زنگ تفریح بره بیرون زوربهش می‌گفت

چیکارش میکنه؟ من خودم تجربه داشتم بعضی ها اصلا سادیسم دارن. وقتی دخترت انقدر ازرده شده که از الان داره به سه ماه دیگه فکر میکنه، به نظرم مدرسه شا عوض کن‌ . تو ی کلاس باشن دخترت انقدر از نظر روانی درگیرشه که اصلا درس نمیخونه، عصبی و مرض هم میشه

شیر می‌ریخت رو دخترم،دختر تمیزی نبود مدام دستش تو بینی بود دخترم که کنارش می‌نشست خیلی اذیت میشد،نمی ...

خب چرا با این اتفاق ها جداشون نکرد از هم معلم باید یا دختره رو میفرستاد تو کلاس دیگه یا اگه نمیشد باید اونو از پهلو دخترت جابجا می‌کرد یکی دیگه رو میورد پیشش

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

شیر می‌ریخت رو دخترم،دختر تمیزی نبود مدام دستش تو بینی بود دخترم که کنارش می‌نشست خیلی اذیت میشد،نمی ...

چرا از معلم نخواستی جاشو عوض کنه و دخترتو جای دیگه بنشونه؟

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻