yasii752 مدیر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 عنوان خسته شدم💔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 18 پست خسته شدم صورتم پر از جوشه تروخدا راهنمایی کنید.(هورمونی هستن)۱۷ سالمه به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️ 1402/03/01 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زنان_موفق عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 6305 بله عزیزم خیلی وقته چطور؟ خوشبحالت من تو ی این ده روزی چیکاررکنم خواهرانه بگو سردرگرممم لطفا برام دعا کنید
yasii752 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 خوشبحالت من تو ی این ده روزی چیکاررکنم خواهرانه بگو سردرگرممم میخوای چه رشته ای بری؟اگه تجربی و ریاضی میخوای بری راستش هیچ ایده ای ندارم اما اگه میخوای بری انسانی درخواست دوستی دادم قبول کن بیام پیویت به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
h5614 عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 541 میخوای چه رشته ای بری؟ اگه تجربی و ریاضی میخوای بری راستش هیچ ایده ای ندارم اما اگه میخوای بری انسا ... سلام من رشته م انسانیه ازمون نمونه دادم امسالترازم شده ۱۶۲,۴۹۰ به نظرت قبول میشم ظرفیت ۳۰ چنیننماندوچنیننیزنخواهدماند!🍊🎻
yasii752 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 سلام من رشته م انسانیه ازمون نمونه دادم امسال ترازم شده ۱۶۲,۴۹۰ به نظرت قبول میشم ظرفیت ۳۰&n ... سلام عزیزم والا تراز اینا تا الان نفهمیدم چیه😂باید از مشاور یا معاونت بپرسی♥ به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️