2777
2789
عنوان

خسته شدم💔💔

241 بازدید | 18 پست

خسته شدم صورتم پر از جوشه تروخدا راهنمایی کنید.(هورمونی هستن)۱۷ سالمه

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذاهای چرب کمتر بخ.ر عزیزم تخمه چیپس 

تخمه و چیپس کلا هلهوله نمیخورم ولی غذای چرب و شیرینجات خیلی میخورم

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
برو دکتر

رفتم فایده نداشت

قراره بعد امتحاناتم دوباره برم

نه قطره س یابزن روی پنبه بذارروی جوش یامستقیم بچکون روی جوش

چند مدت باید استفاده کنم

چند مدت باید استفاده کنم

روزی یکباربزن تا جوش خشک بشه،سریع خوب میشه من زدم جای جوش هم نموند روی صورتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
روزی یکباربزن تا جوش خشک بشه،سریع خوب میشه من زدم جای جوش هم نموند روی صورتم

عزیزم ممنون از راهنماییت❤

فداتشم گلم،انشاالله زودی خوب بشن 

قربونت انشالله

نمونه دولتی قبول شدی؟

بله عزیزم خیلی وقته چطور؟