2821
2789
عنوان

نی نی یار شب

126 بازدید | 14 پست

@نی_نی_یار_شب  

سلام میخواستم بدونم اگه کاربریم لغو بشه تاپیک هام میمونه توی سایت ؟ من تاپیک های خانوادگی داشتم و خصوصی الان به مشکل خوردم میخوام همشونو حذف کنم فقط روزی یکی میشه ، واقعا شرایطم‌ ضروریه و بحث ابروم هست ، بعد اینکه تاپیکام پاک‌شدن میخوام اکانتمو برای همیشه ببندم

😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@نی_نی_یار_پنج

سلام میخواستم بدونم اگه کاربریم لغو بشه تاپیک هام میمونه توی سایت ؟ من تاپیک های خانوادگی داشتم و خصوصی الان به مشکل خوردم میخوام همشونو حذف کنم بعد اکانتمو برای همیشه ببندم

😍
من جوابتو میدم کاربریت تعلیق بشه ، تاپیکهات میمونه  تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنن همه رو باهم حذ ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ الان تاپیک قبلیم چت میکردم بهم گفتن میشه که

😍
من جوابتو میدم کاربریت تعلیق بشه ، تاپیکهات میمونه  تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنن همه رو باهم حذ ...

اصن میخوام اکانتم منفجرشه نابود شه دیگه نمیخوام برگردونم هیچوقت اکانتمو 

هیچ راهی نداره ؟ عجب داره بخدا

😍
@نی_نی_یار_پنج   سلام میخواستم بدونم اگه کاربریم لغو بشه تاپیک هام میمونه توی سایت ؟ من ...

سلام تاپیکهاتون می مونه حذف نمیشه ولی دیده نمیشه خیلی احتمال کمی وجود داره که با سرچ بیاد بالا دیگه یکی سرچ کنه عنوان شبیه شما باشه میاد

الان من دارم میرم اگر خواستین لغو کنین نی نی یار شب رو تگ کنین 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اصن میخوام اکانتم منفجرشه نابود شه دیگه نمیخوام برگردونم هیچوقت اکانتمو  هیچ راهی نداره ؟ عجب ...

تو روزهای مجاز دونه دونه تاپیکهای خصوصیتو حذف کن

بعد اینکه همشونو حذف کردی 

درخواست لغو کاربری بده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز