خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخ، دور از جان ولی خیلی روش خوبیه، خیلی چیزارو میشه اینجوری رد کرد
رد که میشه....... ولی تاثیر اول شو نداره.... تاثیرش کم میشه
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
منم خیلی وقتا از حص و جوش اشکم نمیاد اما امروز یس گذاشتم ی دل سیر گریه کردم
نمیدونم چم شده بجای دعا ، به آهنگ پناه آوردم................تحت تاثیرم انگار
[QUOTE=292140743]تو حیاط خیلی حال میده[/QUOTEنه مادر شوهرم تو یساختمونم ی حیاط کوچیک پشت واحد خودمون ...
از خونواده شوهر دلت گرفته؟
منم بعضی وقتا اذیت میشدم............چند ماه پیش مادر شوهرم الکی الکی فوت شد.............. و من امروز واقعا دلم براش تنگ شده بود......