2777
2789

آدم واقعا نمیتونه راست یا دروغ حرف ی سریا رو تشخیص بده 

اسی که خودش گفت دکتر برده مشکلی نبوده 

بعضی از کاربرا هم گفتن که ممکنه به این خاطر گفته باشن به بچه که شلوارشو پایین بکشه چون شلوارلی زیپ دار و دکمه خور پاش بوده و برای ام ار آی مشکل داره 

خودتو درگیر نکن برای ماجرایی که نمی دونیم راسته یا دروغ

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم مثلهداستان زهراعه واضحه داره دروغ میگه 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
من وقتی خوندم چنان حالم خراب شد گوشی ازدستم داشت میوفتاد 

خیلی اعصاب درست حسابی داریم هی میریم تو این تاپیکا بدتر میشیم

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
اینم مثلهداستان زهراعه واضحه داره دروغ میگه 

یک زهرای جدید با رویکرد متفاوت همین الان هست ایندفعه نقش اول داستان تغییر کرده پسرخاله نیست پسر همسایه است 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
خیلی اعصاب درست حسابی داریم هی میریم تو این تاپیکا بدتر میشیم

عزیز جان دیگه باید اساسی متوجه شده باشی نود درصد تاپیک های جنجالی سرکاری هستند 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
اینو کجا گفته من که ندیدم

من خودم خوندم گفت بهش گفتم احتمالا داری پریود میشی باید بریم دکتر که دکترم معاینه کرده بود گفته بود چیزی نیست

بعدم گفت نگرانم همش افتاده یه گوشه همش بی حوصله اس میخوام ببرم پزشک قانونی

ما رو نگران کرد باید میگف چی شد تهش

شماچرا باید نگران کسی باشی که نمیشناسیش 

از کجا اینقدر مطمئنید که اون داستان واقعیه 

از این جماعت هرچی بگی برمیاد برای پربازدید 

منم اومدم براش بنویسم که گاهی اوقات به خاطر خود دستگاه mri فرد ممکنه احساس سنگینی تو سرش بکنه و بعدش حتما ازش می پرسن که حالش خوبه یا سرگیجه و حالت تهوع نداره که تاپیک رو قفل کرد. بعدم گفته بود دخترم دل درد گرفته بود قبل Mri اگر اشتباه نکنم. خب این دختر تو این سن بعید نیس پریود شده باشه از ترس دستگاه. حالا بازم مادره حق داره ناراحت باشه و پیگیری کنه اما این مواردم هست که من گفتم. بعدم توی اتاق ک اولا نمیذارن بری، یه سری افراد رو هم برا عکسای مهره کمر و موارد دیگه می بندن به تخت که خب این چیز عجیبی نیس. والدین اون دختر خانم هم می تونستن از داخل اتاقک کنترل بچه شون رو ببینن اگر اتاقک درب جدایی داشته باشه.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است.گاهی نگفته، قرعه به نام تو می شود. ^_^

من کلاس پنجم بودم تازه سی نه هام رشد کرده بود مادرم منو برد پیش ی دندونپزشک میانسال،یادمه فقط مریض داخل میرفت و مادرم موقع انجام کار دکتر داخل اتاق نبود،دیوث مدام سینمو لمس میکرد من هیچی نمیتونستم بگم ازش متنفربودم درونگرا و ترسو بودم نتونستم ب کسی چیزی بگم و برای ۲تادندون مادرم منو برد پیش اون،امیدوارم هرجاهست پراز درد باشه مرتیکه دیوث،اولین تجربه تعرض همومجا بود و البته داشتن یه مادر بیفکر هم بی تاثیر نبود

گفت که دکتر گفته سالم ولی اگه شک داری برو پزشک قانونی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم اومدم براش بنویسم که گاهی اوقات به خاطر خود دستگاه mri فرد ممکنه احساس سنگینی تو سرش بکنه و بعدش ...

گفت بردم‌دکتر سالم بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)