2777
2789
عنوان

چجوری دوباره بهش بگم

104 بازدید | 4 پست

با توجه به تاپیک های قبلی و با توجه به این که شما میگید کمتر دختری پیدا میشه که درخواست اول رو جواب مثبت بده و... و باتوجه به این که ممکنه ناز کرده باشه و با توجه به این که من به ایشون علاقه دارم و احساس میکنم به خاطر این که یک دفعه و بدون مقدمه چینی بهشون گفتم و امکان شوک شدن و... وجود داره و این که اصلا زمان و مکان مناسبی هم نبود به نظر بنده با این رفتار های که بعد از درخواست انجام داده لطف می کنید نظرتون را بدهید 🙏 عذر خواهی میکنم که زیاد تاپیک می‌زارم می‌خوام به یه جمع بندی کلی برسم و تکلیفم را هم با خودم و هم با اون طرف معلوم کنم .اگه جوابتون بله هست لطفاً دلیلش هم بنویسید و اگه جوابتون نه هست لطفاً دلیلش را هم بنویسید .تشکر از پاسخگویی شما 

ببین داداش من جسارت نمیکنم ولی به نظر من بهتره قبلش با خانواده ات صحبت کنی که بیان باهاش حرف بزنن درخواست رو مطرح کنن اینطوری هم احترام اون خانوم حفظ میشه هم اینکه شما به هدفت میرسی ایشالا

فک میکنم دخترا از پسرایی که هی پیله کنن بیشتر احساس تنفر دارن البته نظر منه ها با نهایت احترام

در انتظار تو چشمم سپید 

دعوتش کن کافی شاپ با پیام و بهشبگو یک کار خیلی مهم باهاتون دارم بعد اونجا بهشبگید و جلوش مغرور نباشید و تمام حسن رو تو این دو سال بگید و ازشبخپاین الان جواب نده و فکراشو بکنه بعد به پیشنهاد اشنایی برای ازدواج فکر کنع و صادق باش باهاش و از حست و شرایط زندگیتون بگید

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم رلم پیشنهاد داد قبول نکردم دو هفته همش دنبالم بود تو کوچه ها باز قبول نکردم

اومد اینستا دو هفته تو پیویم التماس میکرد بلاکش کردم

اخر روبیکامو پیدا کرد ی هفته ام اونجا التماس کرد تا دلم براش سوخت قبول کردم😂😂😂قصدش ‌اول جدی نبود منو دید ب خانوادش گفت و اینا ک در اینده اگر خدا بخواهد😂

الانم بیشتر از همه دوسش دارم

ولی خیلی عذاب کشید هنوزم ک هنوزه میگه من پدرم در اومد تا تورو بدست بیارم😂😂😂

بنظر من ی بار دیگه ام بگو

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.