2821
2789
عنوان

یه لحظه میایین

107 بازدید | 15 پست

سلام خانما

یه مسئله خیلی دلم رو شکسته

امروز گوشی مادرمو دیدم پیام تبریک روز دختر به خواهر داده بود. 

اما به من نه. 

من 6 ساله ازدواج کردم. 

و خواهرم 4 ماهه عقد کرده و مهاجرت کرده. 

حق دارم دلخور باشم؟؟؟

یا نه 

چون من بزرگترم دخترش نیستم...

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

بله عزیزم حق داری

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا و همیشه هم انکار میکنن!!!!!!

خانوادم من و خیلی شکستن

نه میتونم نفرینشون کنم

نه میتونم ببخشمشون

فقط دل خونمو سپردم به خدا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خانوادم من و خیلی شکستن نه میتونم نفرینشون کنم نه میتونم ببخشمشون فقط دل خونمو سپردم به خدا

من بچگی خیلی ناراحت میشدم و گریه میکردم یواشکی البته بابام سمت من بود ولی مامانم انگار حوو من بود اما الان برام مهم نیس البته مامانم داره بهتر میشناسمون حالاکه ازدواج کردین و داداشم درگیر زندگیشه،بیشتر اومده سمت من و محبتهام تازه به چشمش اومده البته من هم متاهلم

من بچگی خیلی ناراحت میشدم و گریه میکردم یواشکی البته بابام سمت من بود ولی مامانم انگار حوو من بود ام ...

منم متاهلم ولی نه من از کل خانواده کشیدم 

متاسفانه از دوران مجردی هیچ خاطره خوشی ندارم

هیچ وقت دوست ندارم به اون دوران برگردم

الان اکثر شب ها خواب گذشته رو میبینم عین یه کابوس با گریه از خواب پا میشم

از وقتی یادم و تا وقتی ازدواج کنم حتی یه خاطره ی خوش ندارم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه ها همه ی مسئولیت ها با منه

منم عاشق پدرم هستم

اما یکبار گفت من چاره ای نداشتم مامانت همش برادرت رو بغل و بوس و اینا میکرد من مجبور بودم به تو محبت کنم. 

بچه ها این حرف یعنی چی؟؟ 

منو برادرم شیر به شیر هستیم

خواهرم خیلی کوچکتره 

من بچگی خیلی ناراحت میشدم و گریه میکردم یواشکی البته بابام سمت من بود ولی مامانم انگار حوو من بود ام ...

ببخشید میشه نظرت رو راجع به کامنتم بدی لطفا. 

با فک کردن به گذشته حال الانتو بد نکن عزیزم

دست خودم نیست

خیلی با من بدتا کردن چون پسر نشدم

بدترین بلا هارو سرم آوردن که حتی روم نمیشه بگم

همین قدر بگم که از ۹ سالگی با شلاق های کشنده آشنا شدم💔

میشه یکم تعریف کنی عزیزم؟ 

همین قدر بگم من از ۹ سالگی با شلاق های کشنده آشنا شدم

تا ۱۵ سالگی که شلنگ و کمربند و بخدا بچه ی بدی نبودم 

گناه من فقط این بود که پسر نشدم

اما پدرومادرم به شدت خواهرامو دوست داشتن همه ی چیزهای خوب بر اونا بود و من محروم بودم از همه چی

2823
2791
2779
2792