2777
2789
عنوان

پسر لجباز من!!!!!!

121 بازدید | 5 پست

خانوما چهار ماهشه ،خیلی خودشو لوس میکنه اگه یه ذره ناخنم بهش بخوره یا دستشو با فشار هر چند کم بگیرم یه جوری گریه میکنه انگار چی شد اما تا بغلش میکنم آروم میشه ،من پسرمو اکثر رو زمین میزارم چون هم کار دارم هم میخام لوس نشه اما انگار شده چیکار کنم

بخدا شاید بگید چهار ماهشه نمیفهمه ،اما میفهمه باور کنید میفهمه 

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️

لجباز نیست پوستش حساسِ ب کوچکترین چیزی

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بد ترین روانشناسی همینکه بچه بغل نکنید بغلی میشه 

تا دو سال ؛هر وقت تونستید وقت و بی وقت بغلش کنید ...  

میدونید چقدر آسیبهای بزرگسالی از همین بغل نشدن توی سنه زیر دو ساله

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین بغلت رو کم داره اتفاقا ، آرامشی که نوزاد از بغل مادرش میگیره با هیچی جایگزین نمیشه عزیزم چون این دنیا خیلی جدیده و ناآشناس براش ، شما تنها چیز آشنا و آرامش بخشی هستی که داره . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

سلام مامان عزیز بیا تو لینک زیر تا با دنیای بچه ها آشنا بشی شما تازه اول راهی تو کانال ما هم مشاوره رایگان داریم هم مطالب تربیتی مفید و هم از تجربیات پدرو مادرای دیگه استفاده کنید

لینکو کپی کنید و ببرید تو ایتا

https://eitaa.com/joinchat/3180921166Cf4d9e62a24

یا از طریف لینک روبیکای ما به ما ملحق بشید

https://rubika.ir/joinc/CBAIFCHE0MOFHSZEXMAQRBVYIPCQOSRH