2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

333 بازدید | 17 پست

بچه ها من امروز پارسیان ۵۰ سوتی گرفتم ۱۹۰ ت

۱۰۰ سوتی هم گرفتم ۳۲۰ت

اصلا بلد نیستم ورفتم گفتم اقا پارسیان بدید اندازه ۵۰۰ ت و این دوتا رو گرفتم حالا تو نت نگاه کردم ۵۰سوتی  توی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۷ت بوده حالا سوالم اینه یعنی واقعن توی ۲ هفته ۴۰، ۵۰ ت سود کرده ایا؟؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه شما بفروشی الان اون قیمت بر نمیداره کم میکنه بار بعد فقط یکی بگیر نه با ۵۰۰ دوتا

۵۰ سوتی رو میخاستم هدیه روز معلم بدم ب دوستم

اما اون ۱۰۰ سوتیه رو هرماه میخام انقد بگیرم تا اخر سال تبدیلش کنم طلای بزرگ چون پول نقد خیلی زود خرج میکنم بخاطر این رفتم پارسیان گرفتم

فروشنده گفت موقع فروش ۱۰، ۲۰ ت کم میشه از مبلغش

خب اونی ک ۱۷ اردیبهشت ۱۴۷ خریده الان ۱۹۰ شده دیگ ۲۰ ت هم کم کنه میشه ۱۷۰ بازم ۲۵ت سود کرده دیگه

تو بانک همین ۱۵۰ ت باشه ک هزارتومنم سرش نمیاد 

البته اینا سوالامه😅

۵۰ سوتی رو میخاستم هدیه روز معلم بدم ب دوستم اما اون ۱۰۰ سوتیه رو هرماه میخام انقد بگیرم تا اخر سال ...

من نیم گرم گرفتم،۱۰۰تومن موقع فروش کم کرد

پارسیان برای سود دوست ندارم

میدم طلا دست دوم

من نیم گرم گرفتم،۱۰۰تومن موقع فروش کم کرد پارسیان برای سود دوست ندارم میدم طلا دست دوم

خب شما پول زیاد دستته که میدید طلا 

اسی ماهی ۴۰۰ ۵۰۰ بیشتر نمیتونه خرید کنه با این مقدار هم طلا نمیدن پس همون پارسیان خوبه

خب شما پول زیاد دستته که میدید طلا  اسی ماهی ۴۰۰ ۵۰۰ بیشتر نمیتونه خرید کنه با این مقدار هم طل ...

پول زیاد ندارم اتفاقا

فقط مجبور هم باشم از پس انداز برنمیدارم

اخرین بار ۲تا فقط پشت گوشواره رو خریدم ۱۲۰۰،پول ۲ماه و نیم بود

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز