2777
2789
عنوان

...♥️...اخی🥺

149 بازدید | 17 پست

شوهرم اصلااا یاد نداره زبونی ابراز احساسات کنه من همیشه ناراحت بودم 

امشب اینو برام فرستاد انرژی گرفتم 

قشنگی رابطه اونجاست که :
هر وقت حالم خوب نیست هیچکی
جز تو نمیتونه آرومم کنه 🤍✨
‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

عشقتون پایدار 

حتما خواسته‌ واسه آخر شب پر انرژی باشی🤭

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چه قشنگ😍

از دست شوهرت ناراحت نشو کلا بعضی از مردا با اینکه زنشونو دوست دارن نمیتونن ابراز علاقه کنن

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"

حس خوبیه خوشبخت باشین🥺

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽
آخی چه قشنگ😍 از دست شوهرت ناراحت نشو کلا بعضی از مردا با اینکه زنشونو دوست دارن نمیتونن ابراز علاق ...

اره من دیدم طرف به شوخی حرصش در میاره ولی براش میمیره 

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽
شاید چون براش مهمه 😅😅

پس پاشو پاشو اینجا چیکار می‌کنی 

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

سر کاره کجا برم 

واسه آخر شب خودتو آماده کن😶🤣

عشقتون پایدار  حتما خواسته‌ واسه آخر شب پر انرژی باشی🤭

چرا نمیتونی مثبت فکر کنی؟ شایدم خودم مثبت فکر نمیکنم🥴😂

اره من دیدم طرف به شوخی حرصش در میاره ولی براش میمیره 

اره دیشب باهاش قهر بودم تاپیک‌قبلم هست ..رفت یانگوم نگاه کرد 

بعد که آشتی کردیم میگه میخواستم حرصت بدم بعد بیام دنبالت 

چرا نمیتونی مثبت فکر کنی؟ شایدم خودم مثبت فکر نمیکنم🥴😂

مثبته دیگه اونم مثبت 18👌😂