قندیلک مدیر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 عنوان گلزار،😂😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 27 پست من یه فامیل دارم فامیلش گلزار هستدیروز پسرش به دنیا آمد اسم پسرش گذاشت محمدرضااعتماد به نفس فامیل ما رو نگاه ،😂 نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم 1402/03/01 | 20:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندیلک مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 😍😍هم اسمش خوشگله هم فامیلیش😍😍 حالا این فامیل ما یه قیافه دارن میگیرن انکار واقعیشو زاییدن نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم
dreams_come_true عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8482 ،😂😂حالا مادره یه غروری داره انکار واقعیشو زاییده کاری به اون بچه معصوم ندارم. ولی آخه گلزار کیه بابا بدم میاد ازش
قندیلک مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 عاشق خلاقيت وفكرشون شدم😁 ،😂😂😂 نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4517 اخه میخواد شبیه همان بازیگر شه واى من زمان باردارى همش عكساشونگاه ميكردم😁 اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
قندیلک مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 کاری به اون بچه معصوم ندارم. ولی آخه گلزار کیه بابا بدم میاد ازش منم هم ازش بدم میاد پیر پسر با اون قیافش نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم
mehrnuoshhh عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 2779 نه من ندیدم اره خلاصه ک زده اسمش نمیدونم چی چیه سخته هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 15224 واقعا آدم متاسف میشه به جای اینکه مردم دوست داشته باشن بچشون مثل آدمای بزرگی بشه دلشون میخواد که مثل گلزار باشه که حتی بازیگری بلد نیست من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
قندیلک مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 واى من زمان باردارى همش عكساشونگاه ميكردم😁 ،😂😂😂 نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4517 ،😂😂😂 من خوشم ميادازش اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
قندیلک مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 واقعا آدم متاسف میشه به جای اینکه مردم دوست داشته باشن بچشون مثل آدمای بزرگی بشه دلشون میخواد که مثل ... آره باخدا نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم
قندیلک مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 1067 من خوشم ميادازش من قبلنا فیلمای دهه هشتادی بازی میکرد خوشم نیامد ولی الان از ریخت افتاده مغرور فقط نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4517 من قبلنا فیلمای دهه هشتادی بازی میکرد خوشم نیامد ولی الان از ریخت افتاده مغرور فقط اتفاقا توهرسنى جذابيت خاص خودش راداره نظرات متفاوته 🌹 اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
مدیسا۱۳۹۸ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 18103 حالا این فامیل ما یه قیافه دارن میگیرن انکار واقعیشو زاییدن 🤣🤣🤣لابد تا پیری پزش میدن،نامدار باشه میشه لطفا صلوات مهمونم کنید