2777
2789
عنوان

گلزار،😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میخواد شبیه همان بازیگر شه 

واى من زمان باردارى همش عكساشونگاه ميكردم😁

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

واقعا آدم متاسف میشه به جای اینکه مردم دوست داشته باشن بچشون مثل آدمای بزرگی بشه دلشون میخواد که مثل گلزار باشه که حتی بازیگری بلد نیست

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
،😂😂😂

من خوشم ميادازش

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
من قبلنا فیلمای دهه هشتادی بازی میکرد خوشم نیامد ولی الان از ریخت افتاده مغرور فقط 

اتفاقا توهرسنى جذابيت خاص خودش راداره نظرات متفاوته 🌹