2821
2789
عنوان

سوال

77 بازدید | 11 پست

بچه ها من پنج ساله یه جایی کار می کنم. درست و سر موقع حقوق نمی ده. هی حقوقو تیکه تیکه می ده و من می خوام بیام بیرون از اونجا. الان هنوز حقوق ماه قبلو نداده.  بخاطر همین پیام دادم نمیام و چند روز پیشن نرفتم سر کار. روز بعدشم می خواستم نرم صبح زنگ زد که کجایی و نیرو نیست و..... بیا. گفتم من نمیام دیگه. گفت بیا صحبت می کنیم. حالا گفتم حقوقمو بده گفت تا آخر هفته می دم. حقوقمم می دونم خیلی زیاد نمی کنه. با هشت ساعت کار نهایتا 4 ت بده. واقعا نمی دونم چه کنم. از یه طرف دلم نمی خواد برم و از یه طرف دلم برای اینکه نیرو. نداره می سوزه و دلم نمیاد نرم. کسی راه حل نداره. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نری بهتره عمرت میره سو استفاده گرن منم بودم دیگ هی حقوقمؤ نمیداد از حقوقمم میزد نرفتم بازم اون چند روز و نداد بعد التماس ک بیا دلم سوخت رفتم ی ریالم ب مزد كار اضافه نکرد واقعا بدرد نخور بود نرو عمرتو هدر نده

راه حلش اینه که یه تایمی رو مشخص کنی، بگی من تا فلان تاریخ میام، توی این مدت هم شما یه نیرو بگیر. بع ...

خو همون. تا حالا صد بار گفتم می خوام برم ولی هی می گه نه و حالا برو و جدی نمی گیره کلا. می خوام یه راه حلی پیدا کنم یه دفعه برم. 

نری بهتره عمرت میره سو استفاده گرن منم بودم دیگ هی حقوقمؤ نمیداد از حقوقمم میزد نرفتم بازم اون چند ر ...

خب چجوری نرم. هی زنگ می زنه. منم دلم می سوزه می رم. می خوام یه راهی پیدا کنم که گیر نده بهم. شما چجوری نرفتی دیگه 

خب چجوری نرم. هی زنگ می زنه. منم دلم می سوزه می رم. می خوام یه راهی پیدا کنم که گیر نده بهم. شما چجو ...

من گفتم دیگ نمیخام کار کنم گفتم جای دیگه پیدا کردم با حقوقی که منو راضی میکنه ی مدت گیر دادن برم حقوقتو زیاد میکنیم گفتم پنج شنبه ها که سرکارم تعطیله میام اگه خوب بؤد راضی کردید میام بعد ک رفتک گفتن همیشه بیا اینجوری نیا گفتم حقوق گفت مگه کامل کار میکنی در صورتی که بیشتر کاراشونو من در میاوردم بعد ی افغانی ک دوست دختر صاحبکار بود با اینکه کمتر کار میکرد سه برابر من حقوق میگرفت 

راه حل اینه که نزاری کسی ازت سو استفاده کنه و برای 8 ساعت کار 4 تومن بهت بده. بگرد یه جای نرمال با ح ...

پیدا کردم یه جا رو. ولی اینجا که الان هستم کمبود نیرو داره و تا دو روز نرم هی زنگ می زنه و می گه بیا کسی ندارم  منم دلم می سوزه و می رم. می خوام یه راهی پیدا کنم گیر نده بهم. ولم کنه

خب شما روی حرفی که زدی بمون. وقتی شما از قبل اعلام کردی و ایشون به فکر نبوده، دیگه مسئولیتش هم با خو ...

من اینقد گفتم نمیام که دیگه واسم خز شده.  دیگه وقت عمله.