2777
2789
عنوان

استخدام دولتی

251 بازدید | 24 پست

بچه ها برای آزمون استخدامی دولتی هوش و توانمندی عمومی... و اطلاعات عمومی رو چه طور پاسخ بدیم چه منبعی رو پیشنهاد میدین هر کس پاسخ خوب بده یه آیت الکرسی براش میخونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعای نادعلی را بخوان زیاد بخوان خدا کمکت میکنه تمام مراحل درست پیش بری ایمان دارم

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
بخدا تو دانشگاه معدلم 19 بوده هر آزمونی ثبت نام میکنم قبول نمیشه

ربطی به معدل و دانشگاهی که درس خوندی نداره هم دوره من بودن کسانی که علی رغم تحصیل در دانشگاه دولتی قبول نشدن 

مطالعه برای ازمون استخدامی روش خاص خودشو داره 

دروس تخصصی که مشخصه هرکسی به رشته خودش وارده 

اما در مورد عمومیا باید جزوه های خلاصه رو پیدا کنید که مطالب رو به صورت اجمالی توضیح داده 

من همشو نگه داشتم

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
شوهرم فک کنم پنجاه تا آزمون شرکت کرد تا قبول شد

آزمون چى؟

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
خوشبحالش نمیدونی چی میخوند چه منابعی

نه عزیزم این آزمون آخری هم سهمیه داشت همه قبول کردن سرایداری بود خیرسرشون واس اموزش پرورش رسمی بود چون شوهرم درس میخونه گفتیم از هیچی بهتره تا بعدا مدرک ارائه بده